• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Hovězí maso na pivu
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí maso na pivu

autor: Eva1
0.0
moje hodnoceni
4.2
hodnotilo: 22
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí maso na pivu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 600
      g hovězí maso
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 3
      cibule
    • 1
      pivo světlá desítka
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Oloupanou a nakrájenou cibuli osmažíme. Maso nakrojíme, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Po obou stranách opečeme na tuku.
2
Vložíme do tlakového hrnce a přidáme cibuli. Podlijeme pivem a kečupem a hrnec uzavřeme. Po otevření hrnce omáčku podle potřeby zředíme pivem.
3
Jako příloha jsou výborné strouhankové knedlíčky.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Dušené hovězí na pivu s mrkví

Dušené hovězí na pivu s mrkví

Hovězí karabáček na světlém pivu

Hovězí karabáček na světlém pivu

Vepřové maso na kmínu a pivu

Vepřové maso na kmínu a pivu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • citronikhanci
    citronikhanci | 1. 3. 2015 21:51

    Tak včera vyzkoušeno. Není to špatné, dala jsem pivo Kozel, přijde mi ne tak hořké a necelé, jen asi půl nebo třičtvrtě a zbytek jsem dolila vodou. Maso se úplně rozpadalo, jen mělo poměrně nevýraznou chuť - chtělo by to dochutit nějakým jiným kořením než jen solí a pepřem, ale pochutnali jsme si. Podávala jsem s rýží.

  • nnln | 29. 10. 2011 15:55

    Jak dlouho se má maso v tom tlakové hrnci dělat? Mám s hovězím špatné zkušenosti, jinak než na guláš jej nedělám, protože ani v tom tlakáči kolikrát nezměklo:(

  • ty | 29. 10. 2011 12:15

    Vyzkoušeno,nechutnalo nikomu přiliš hořké jednou stačilo více již ne :-(

  • fina1 | 12. 4. 2011 20:11

    Recept jsem vařila pro dědu a jen se oblizoval, řekl dnes jedl 2v1/myslel tím pivko/

  • Eva1 | 20. 3. 2011 15:34

    Nemám žádné nicky, ty tady má někdo úplně jiný a navíc píše anonymy :-| :-| :-|

  • Eva1 | 9. 3. 2011 22:25

    Hodnotit recept sobě systém ani neumožňuje. V době hodnocení byl přiřazen pod autorem Recepty. Na moji žádost o přiřazení editoři nereagovali, tak proč bych neohodnotila recept, který jsem vložila, uvařila a ještě vyfotila ;-) ;-) ;-)

  • filip | 9. 3. 2011 21:07

    Jo Evo sama si hodnoť recepty svýma vymyšlenýma nickama a pořád dokola, co ty kvůli pořadí neuděláš :-$ :-$ :-$ :-$ :-$

  • EDWARDA | 9. 3. 2011 18:27

    Maso jsem vařila v tlak. hrnci 45 minut, omáčku jsem zahustila trochou mouku, s knedlíčky to nemělo chybu.

  • pippiva
    pippiva | 7. 3. 2011 16:54

    Tohle je vyborne,take delam.V pulce vareni pridavam i brambory a misto kecupu davam rajske pyre.

  • jirka_krejcir | 14. 2. 2011 11:15

    opravdu výborné, doporučuji

  • Benďa | 13. 2. 2011 21:09

    Toho piva je tam vela :-(

  • Eva1 | 8. 2. 2011 09:10

    Jedno celé nejlépe desítku, dvanáctka je hořká.

  • Ladia
    Ladia | 7. 2. 2011 22:10

    Pivo: kolik?

  • profi_labuznik
    profi_labuznik | 6. 2. 2011 17:26

    Vyborne!!! Cela rodina jsme se jen oblizovali. Urcite doporucuji

  • Jitka | 27. 9. 2007 11:29

    Včera jsem vyzkoušela a bohužel velké zklamání. Maso bylo sice měkké a šťavnaté, ale omáčka měla výrazně hořkou chuť, rodina to odmítla jíst a ani mně nechutnalo. Uričtě už nikdy dělat nebudu.

  • Miroslava Pečinková | 24. 9. 2007 13:04

    Vypadá to skvěle, asi to vyzkouším.

  • Eva Přecechtělová | 14. 9. 2007 10:30

    Strouhankové knedlíčky jsem napsala do příloh. Jsou dobré, u nás jedou i studené. Je to příjemná změna. Maso dělám buď na plátky nebo na kostečky podle toho jaké maso mám. Není to guláš. Je to jednoduché a dobré , když otevřete tlakáč už nemusíte ani dochucovat. Dělám tohle jídlo na večeři, když přijde návštěva a chystáme se něco vypít nebo na druhý den na oběd. Pokud budete vařit, ať Vám chutná aspoň tak, jako nám.

  • Jana | 13. 9. 2007 11:46

    Co jsou prosím Vás strouhankové knedlíčky? Takový dělám základ na guláš. Děkuji.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Pokrmy Hovězí Oběd Smažení Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Hovězí maso Kečup - jemný Pepř mletý Pivo Rostlinný olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Utopenci speciál

Utopenci speciál

Čínské nudle s masem a žampióny

Čínské nudle s masem a žampióny

Pudinková bábovka

Pudinková bábovka

Gnocchi alla casa

Gnocchi alla casa

Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou

Kuře se smetanovobylinkovou omáčkou

Lehká jogurtová buchta s ovocem, skořicovou posypkou a čokoládou

Lehká jogurtová buchta s ovocem,…

Palačinkový Dort s ovocem

Palačinkový Dort s ovocem

Bramborové housky

Bramborové housky

Bramborovo-kapustové placičky

Bramborovo-kapustové placičky

Doporučujeme

30 minut
Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

Gyros rýže s kuřecím masem a zeleninou

40 minut
Malinová vosí hnízda

Malinová vosí hnízda

30 minut
Rumové kuličky nepečené a snadné

Rumové kuličky nepečené a snadné

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

40 minut
Rafaelo kuličky

Rafaelo kuličky

40 minut
Šlehačkové cukroví

Šlehačkové cukroví

60 minut
Vosí hnízda

Vosí hnízda

180 minut
Vláčná máslová vánočka

Vláčná máslová vánočka

40 minut
Ořechy s krémem

Ořechy s krémem

Poslední sledované recepty

70
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
49
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
29
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
29
Pudinkové cukroví
Pudinkové cukroví
23
Kýta v žampionové omáčce
Kýta v žampionové omáčce

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři, které zasytí a zahřejí
Od pondělí do pátku: Horké polévky k večeři,…
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v papilotě. Takhle vám bude chutnat i na Vánoce
Recept na lososa smaženého, v troubě nebo v…
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které chutnají jako marcipán: Upečte si ricciarelli!
Toskánské vánoční sušenky bez mouky, které…
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší galerii
Nejkrásnější vánoční dorty: Inspirujte se v naší…
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte nejen na Vánoce
Vaječný koňak ze salka: 3 recepty, které oceníte…
AHA.cz Richard Genzer měl namále: Záchrana od profesora Neužila

Richard Genzer měl namále: Záchrana od profesora Neužila

Mimibazar Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Otestovali jste: Mluvící tablík Kvído od Albi – interaktivní hračka, která baví i učí

Dáma.cz Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Vánoční a zimní manikúra: 50+ nádherných nápadů, které musíte vidět

Blesk pro ženy Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Ženy.cz Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Být single může být hard. 10 problémů, které si zadaní neuvědomují

Blesk.cz Pravda o útěku Harryho a Meghan: Tohle prý byla poslední kapka!

Pravda o útěku Harryho a Meghan: Tohle prý byla poslední kapka!

SportRevue.cz FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

FOTO: 41 fotbalových děv, Které jsme mohli vidět v roce 2014 na mistrovství světa v Brazílii

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Vánoční milostná předpověď: Koho čeká erotická bouře, kdo se zamiluje a kdo dostane kopačky?

Další doporučené recepty:

Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí líčka s kari omáčkou
Hovězí maso na houbách
Hovězí maso na houbách
Hovězí maso na pepři
Hovězí maso na pepři
Hovězí maso na zázvoru
Hovězí maso na zázvoru
Hovězí maso na zelenině
Hovězí maso na zelenině
Hovězí maso pěti vůní
Hovězí maso pěti vůní
  • Recepty.cz
  • Hovězí maso na pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact