• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hovězí chilli čína
Napište svůj komentář k receptu

Hovězí chilli čína

autor: TheKacabi
0.0
moje hodnoceni
2.5
hodnotilo: 4
doba přípravy: 30 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hovězí chilli čína
Hovězí chilli čína
Hovězí chilli čína
Hovězí chilli čína
Hovězí chilli čína
Hovězí chilli čína
Hovězí chilli čína
5fotografií
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      ks červená paprika
    • 2
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • 1
      ks chilli větší
    • 3
      lžíce sojová omáčka
    • 500
      g hovězí maso libové
    • 1
      hrnek hovězí vývar
    • 1
      lžíce škrob
    • 150
      g brokolice
    • 1
      lžička zázvor čerstvý, oloupaný, nastrouhaný
    • 150
      g hráškové lusky
    • 2
      lžíce olej
    • sezamový olej pár kapek
    • 2
      lžíce koření pěti vůní
    • 2
      lžíce rýžový ocet

Postup přípravy receptu

1
Hovězí plátky nakrájíme na tenké nudličky, přelijeme sojovkou, přidáme koření a rýžový ocet a necháme odpočívat, pokud možno přes noc.
2
Ve woku rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou chilli papričku, nakrájený česnek, zázvor a červenou papriku na tenké plátky. Restujeme 3-5 minut, pak přidáme podélně překrojené hráškové lusky a povařené malé růžičky brokolice. Po dalších 3 minutách dáme do mísy a stranou.

RADA: Jak rychle loupat česnek? Koukněte na VIDEO

3
Na zbytku olejeme osmažíme hovězí nudličky (Moje maso pouštělo hodně šťávy, tak jsem to postupně slévala. Nemělo by se vařit.). Když je maso hotové, přihodíme zeleninu, zbytek marinády a přilijeme škrob rozmíchaný ve vývaru. Necháme vařit tak 2 minutky.
4
Podáváme pokapané sezamovým olejem s uvařenými nudlemi nebo jasmínovou rýží.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak správně vařit rýži

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hovězí vývar / hovězí polévka

Hovězí vývar / hovězí polévka

Čokoládové válečky s chilli papričkami

Čokoládové válečky s chilli papričkami

Chilli con carne od Camm

Chilli con carne od Camm

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Maso Hovězí Zelenina
Maso Pokrmy Zdravě i chutně Hovězí Ze zeleniny Zelenina Oběd Večeře Smažení Restování Dietní Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Brokolice Červená paprika Česnek Chilli Hovězí maso Hovězí vývar Hráškové lusky Koření pěti vůní Olej Pepř mletý Rýžový ocet Sezamový olej Škrob Sojová omáčka Zázvor

Jak uvařit rýži

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Dobrá vajíčková pomazánka nejen pro děti

Dobrá vajíčková pomazánka nejen pro…

Krůtí medajlonky se sýrem

Krůtí medajlonky se sýrem

Okurkový salát s kysanou smetanou a česnekem

Okurkový salát s kysanou smetanou a…

Biskupský chlebíček

Biskupský chlebíček

Čína s vepřovým

Čína s vepřovým

Knedlíčky ze strouhanky

Knedlíčky ze strouhanky

Přírodní maso se zeleninou

Přírodní maso se zeleninou

Valašský Frgál

Valašský Frgál

Portobello s nivou a šunkou

Portobello s nivou a šunkou

Doporučujeme

30 minut
Mexický hrnec s rýží

Mexický hrnec s rýží

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Jak uvařit rýži

Poslední sledované recepty

69
Dýňová tortila
Dýňová tortila
67
Máslové řízky
Máslové řízky
35
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
22
Řecký salát s cizrnou
Řecký salát s cizrnou
21
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…

Zajímavé články

Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které připravíte do půl hodiny
Od pondělí do pátku: Prázdninové večeře, které…
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na recepty pro zoufalé babičky
Co vařit dětem o prázdninách aneb 15 tipů na…
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch se starou technikou zdobení dortů
Kouzlo nostalgie: Americká cukrářka slaví úspěch…
AHA.cz 5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

5 let po smrti Hany Krampolové (†59): O její hrob se nikdo nestará

Mimibazar Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Dáma.cz Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Moderátorské hvězdy devadesátek: Z koho je cukrář, pašerák či poslanec?

Blesk pro ženy Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Look Jany Plodkové do chladného léta: Omladí, zeštíhlí a sluší každé věkové kategorii

Ženy.cz Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Sex po 40: Unavená, ztracená, nebo právě na startovní čáře?

Blesk.cz Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

Rozlícená Gregorová: Drsná slova na obranu syna! Kdyby byl gay, tak idiotsky by se neoženil!

SportRevue.cz FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

FOTO: Ronaldově kamarádce to v jeho dresu sekne. A bez něj taky!

Maminka.cz Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Od kdy může mít dítě v autě jen podsedák? Nepospíchejte, tohle vás nejspíš překvapí

Blesk Horoskopy 5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

5 nejvíce empatických znamení zvěrokruhu: Kdo nemyslí jen na sebe a umí se vcítit do druhých?

Další doporučené recepty:

Hovězí guláš se zeleninou
Hovězí guláš se zeleninou
Hovězí guláš v tlakáči
Hovězí guláš v tlakáči
Hovězí gulášek
Hovězí gulášek
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Hovězí jazyk s rozinkovou omáčkou
Hovězí karabáček na světlém pivu
Hovězí karabáček na světlém pivu
Hovězí kližka ala španělský ptáček
Hovězí kližka ala španělský ptáček
  • Recepty.cz
  • Hovězí chilli čína
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact