• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Houskový knedlík pro nejisté kuchařky
Napište svůj komentář k receptu

Houskový knedlík pro nejisté kuchařky

autor: W.E.Jana
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: 15 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Houskový knedlík pro nejisté kuchařky
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks žervé
    • 2
      ks bílé pečivo rohlíky na kostičky
    • 1
      ks vejce
    • sůl

Postup přípravy receptu

1
Ze všech surovin (bez mouky!) uplácat jeden knedlík a mírným varem vařit přesně 10 minut. Nemůže se nepovést a je jedlý.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Babiččin houskový knedlík

Babiččin houskový knedlík

Houskový knedlík

Houskový knedlík

Klasický houskový knedlík

Klasický houskový knedlík

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tuci | 4. 4. 2008 16:55

    Nebo v US?

  • Smif Troch | 8. 2. 2008 05:28

    hmmm, a nejaka rada co tam mam dat na Zelandu :,-( dik Smif

  • pavla | 26. 11. 2007 21:37

    co mam pridat misto zerve v italii...ja se v tech jejich tvarozich vubec nevyznam.

  • Iva Bednarova | 28. 3. 2007 12:06

    takjsem dodelala knedlik,a tady jsou me poznatky:Delala jsem to z Philadelfie v pomeru ji 1:1 s houskou.Asi to melo byt opravdu jen dva rohliky na 100g syra,protoze me housky se docela nasakly a chut byla trochy jako u zemlovky,ale kousky ktere nebyly nasakle byly chutove docela dobre.Na rezu vypada knedlik krasne.Takze asi to zkusim znovu s mensim mnoztvim syra,a uvidime.

  • Hospodyňka | 20. 12. 2006 10:04

    Ahoj Lucie Madecká: zkus Philadelfii cheese, to je takové vláčné žervé... To české váží myslím 100g, určitě ne více.

  • lucie madecka | 19. 12. 2006 18:52

    co mam dat ja misto toho zerve v americe

  • mishabv | 25. 4. 2006 14:46

    kolika gramove je to baleni zerve?

  • Tereza Jarčušková | 25. 4. 2006 06:45

    Žervé je čerstvý tvarohový syr, skúste si v obchode pýtať, možno majú nejaký druh.

  • andrea patschova | 24. 4. 2006 18:04

    A co mam pridat misto zerve ve Skotsku?

  • Cermakova | 8. 1. 2006 23:23

    vynikajici delame je casto je to velmi rychle

  • wlastislawa | 4. 1. 2006 13:19

    Tak jsem dala místo kostičky žervé z malého kelímku, nic jiného neměli. Mile mně ty knedlíky překvapily, na řezu vypadají docela atraktivně a jsou hned hotové. Dělala jsem je k masu se zelím, bylo to vynikající. Vyšly mi z toho 2 porce - ale nejsme moc velcí jedlíci - někdo by to možná snědl sám. Dávám jedničku.

  • Pavlína | 3. 1. 2006 18:01

    Vyšlo mně to na jednu větší nebo dvě skromné porcičky.

  • wlastislawa | 3. 1. 2006 12:04

    Opravdu se dává na 2 rohlíky jen ta malá kostička žervé? A kolik porcí z toho asi vyjde?

  • Jana Wernischova | 7. 9. 2005 17:08

    Ano, žervé je něco jako tvaroh, ale jemnější chuti a je v něm méně vody. Asi jako neslaná Lučina. Prodává se v malých obdélníčkách zabalených ve "staniolu", myslím že má fialové nápisy.

  • Petr Kazik | 7. 9. 2005 16:47

    chci se zeptat co je to presne to zerve , neco jako tvaroh??

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Přílohy, pečivo a luštěniny Knedlíky
Přílohy Knedlíky Oběd Večeře Vaření Rychlovka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé pečivo Sůl Vejce Žervé
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Babiččin košíček - Pepíček

Babiččin košíček - Pepíček

Boloňské špagety podle Evy

Boloňské špagety podle Evy

Plněné žampiony špenátem

Plněné žampiony špenátem

Plněné knedle ve vajíčku

Plněné knedle ve vajíčku

Dortík s pudinkovým krémem, hoblinkami, madlemi a džemem

Dortík s pudinkovým krémem,…

Krémová polévka

Krémová polévka

Bramborový guláš s hlívou

Bramborový guláš s hlívou

Broskvová / Meruňková marmeláda (džem) s rumem

Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…

Vegetariánské karbanátky (rýžovo-zeleninové)

Vegetariánské karbanátky (rýžovo…

Doporučujeme

15 minut
15minutová česnečka

15minutová česnečka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

90 minut
Perníčky

Perníčky

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

59
Špízy se svěžím salátem
Špízy se svěžím salátem
57
Bramborovo - rybí krokety
Bramborovo - rybí krokety
24
Gulášová polévka
Gulášová polévka
18
Pepřová krkovice na houbách
Pepřová krkovice na…
18
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka

Zajímavé články

Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta, náplně i polevy
Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta,…
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití, které potěší i jako dárek
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití,…
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta, polevy a spousta rad a tipů, aby se vám vánoční perníčky povedly
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta,…
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
AHA.cz Račte vstoupit! Gregorová opět nezklamala

Račte vstoupit! Gregorová opět nezklamala

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Hysterky podle zvěrokruhu: Žít vedle těchto znamení fakt nechcete

Blesk pro ženy Žhavé modely z premiéry Bachelor: Smyslné róby, hluboké výstřihy i sexy detaily

Žhavé modely z premiéry Bachelor: Smyslné róby, hluboké výstřihy i sexy detaily

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Otevřená zpověď Pagáčové: Po rozchodu s kily navíc a vyrážkou na obličeji

Otevřená zpověď Pagáčové: Po rozchodu s kily navíc a vyrážkou na obličeji

SportRevue.cz FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

FOTO: Jaromír Jágr a jeho 6 bejvalek. Která z nich byla nejhezčí?

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Velká erotická předpověď! Rady od sexy řemeslníka...

Nový díl Eroskopu: Velká erotická předpověď! Rady od sexy řemeslníka...

  • Recepty.cz
  • Houskový knedlík pro nejisté kuchařky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact