• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Houby ve vlastní šťávě
Napište svůj komentář k receptu

Houby ve vlastní šťávě

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Houby ve vlastní šťávě
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • houby
    • sůl
    • olej Trochu (nemusí být)

Postup přípravy receptu

1
Houby umyjeme, nakrájíme a dáme dusit do hrnce, přidáme trochu oleje, sůl (nepodléváme vodou). Po podušení naskládáme do skleniček (osvědčili se 3 dcl) a sterilujeme 1 hodinu, druhý den ještě jednou, ale stačí 30 minut.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Vepřové maso ve vlastní šťávě

Můj vlastní kuskus

Můj vlastní kuskus

Noky k masu na šťávě

Noky k masu na šťávě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • allena89
    allena89 | 1. 10. 2013 14:13

    Děkuji za recept. Už jsem nevěděla, co mám z hřibů udělat, letos je jich opravdu hodně. K hřibům jsem ještě přidala drcený kmín a bobkový list a nové koření, výborné. Doporučuji nedávat sklenice úplně plné, hřiby při zavařování ještě nabydou.

  • Eva1 | 9. 3. 2011 22:40

    Prosím o přiřazení fota. Děkuji ;-)

  • Eva Zemanová | 3. 10. 2007 10:57

    Ale rostou,byla jsem včera tj.2.10. a kdybych měla více košů tak sem v lese ještě ted.

  • bb | 6. 9. 2007 07:47

    Zavařovat do okurkového nálevu je něco jiného, tam to konzervuje ocet, příp.chemie. Doporučuji dobu sterilace dodržet a uložit v chladu. Když se to zkazí, je škoda spousty práce. Stařičké tradiční postupy dodržujte, jinak raději mražte.

  • Jarča | 3. 9. 2007 12:58

    Zavařovat 15 min. v nálevu opravdu stačí.

  • Anonym | 2. 9. 2007 18:28

    tak to já jsem je nakládala do okurkového nálevu,a zavářela jsem je 15 min uplně to stačí.

  • Anonym | 31. 8. 2007 15:24

    Okolo Vimperka jsme jich včera našly plné koše, právě zavařuju.

  • Anonym | 27. 8. 2007 08:42

    Na Šumavě okolo Volar jich roste spousty.

  • Lada Kovářová | 22. 8. 2007 11:58

    Ale rostou, třeba na Vysočině, akorát musíte vědět, kde hledat :-))

  • Houba | 22. 8. 2007 11:32

    Nerostou

  • Anonym | 22. 8. 2007 11:00

    Rostou?

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Nakládané houby
Pokrmy Z hub Svačina Pozdní večeře Dušení Zavařování Chlazení Česko Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Houby Olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zeleninový salát se sýrem a šunkou

Zeleninový salát se sýrem a šunkou

Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

Pikantní nakládaný hermelín II.

Pikantní nakládaný hermelín II.

Přesňáky s mákem

Přesňáky s mákem

Houbové kroupy se zelím

Houbové kroupy se zelím

Cuketová buchta ala brownies

Cuketová buchta ala brownies

Kuřecí jáhlové rizoto

Kuřecí jáhlové rizoto

Zapečené brambory s kuřecím masem

Zapečené brambory s kuřecím masem

Domáci hamburger

Domáci hamburger

Doporučujeme

170 minut
Maďarský guláš

Maďarský guláš

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Kulajda

Kulajda

40 minut
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

67
Těstoviny s rajčaty a vodkou
Těstoviny s rajčaty a…
36
Zapečené špagety s mletým masem
Zapečené špagety s…
19
Guláš (nejen) se žampiony
Guláš (nejen) se žampiony
16
Velikonoční mrkvový beránek
Velikonoční mrkvový…
15
Babiččin perníkový koláč s kokosem
Babiččin perníkový koláč…

Zajímavé články

Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj připravit lahodný nápoj i dezert podle receptu Josefa Maršálka
Jasmínový čaj je v kurzu. Naučte se z něj…
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou dobrotu prince Harryho, čokoládový tiffin nebo karamelové pokušení
Nepečený dezert 3x jinak: Zkuste oblíbenou…
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl, a jak poznat ten kvalitní?
Burčák je zpět! Kolik ho vypít, aby vám prospěl,…
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na bouchačky od Jamieho Olivera
Nejlepší pečené brambory? Zkuste recept na…
AHA.cz Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Třaskavý konec u Boučka? Vyjádření moderátora mluví za vše

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Nejpohodlnější boty roku musíte mít: Jaké tenisky letos nebudete chtít zout?

Blesk pro ženy Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Jak nosit černou, aby vám nepřidala na věku? Tyhle triky radí stylistka!

Ženy.cz Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Podpatky mi zlepšily život! A vám ho rozhodně zlepší taky

Blesk.cz Hnátková z Okresního přeboru Jaroslava Pokorná (79): Vyrůstala v Kafkově rodině!

Hnátková z Okresního přeboru Jaroslava Pokorná (79): Vyrůstala v Kafkově rodině!

SportRevue.cz FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

FOTO: Rajcovní kočička. Neteř bývalého slavného brankáře Ikera Casillase dráždí na sociálních sítích

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Psychologické testy s obrázky: Ukažte na kresbu a zjistěte, jací jste. 7 testů pro vás!

Psychologické testy s obrázky: Ukažte na kresbu a zjistěte, jací jste. 7 testů pro vás!

Další doporučené recepty:

Houby po maďarsku
Houby po maďarsku
Houby v rajčatech - nakládané
Houby v rajčatech - nakládané
Houby v sádle s bylinkami
Houby v sádle s bylinkami
Housenka
Housenka
Houskové knedlíky
Houskové knedlíky
Houskové knedlíky - pečené
Houskové knedlíky - pečené
  • Recepty.cz
  • Houby ve vlastní šťávě
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact