• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Houby v kečupu
Napište svůj komentář k receptu

Houby v kečupu

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.3
hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Houby v kečupu
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 2
      kg houby
    • 310
      g kečup - ostrý
    • 900
      g paprika několik pálivých
    • 600
      g cibule pokrájet
    • 2
      ks rajský protlak malé

Postup přípravy receptu

1
Očištěné houby pokrájíme, necháme přejít varem v osolené vodě, důkladně propereme a scedíme. Papriky pokrájíme na širší nudličky, doporučuji přidat několik pálivých pro zvýšení pikantnosti celé směsi. Vše smícháme, chvilku povaříme, nandáme do skleniček a zavařujeme 1 hodinu při 95 °C.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Vaření kečupu

Vaření kečupu

Dušičky na houby

Dušičky na houby

Houby v rajčatech - nakládané

Houby v rajčatech - nakládané

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Anonym | 18. 10. 2007 07:36

    Ochutnala jsem od kamarádky, je to výborné! Půl skleničky jsem snědla jen tak. Příští rok také udělám.

  • Jitka | 17. 10. 2007 17:25

    Tak tento recept znám!Zrovna jsem je dělala minulý týden a je to luxusní záležitost!Výborný,doporučuju!!!

  • Anonym | 2. 10. 2007 09:28

    Já to nedusila, jen smíchala s tím nálevem a vařila ve sklenicích 30 minut. A také výborné.

  • Anonym | 1. 10. 2007 10:47

    Dagmar, ne nálev se přileje do směsi paprik, kečupu, atd. a vše se to podusí. Pak se přidají houby. Já dávám ještě trochu oleje, ale být nemusí. Steriluju 20 min. v troubě.

  • Dagmar Krejčí | 30. 9. 2007 21:11

    Chápu to správně,že vše z ingrediencí smíchám,povařím,dám do skleniček a zaleju to tím scezeným nálevem a pak to zavařím?Není tam o nálevu ani slovo,tak si nejsem jistá.

  • Jolana Konečná | 30. 9. 2007 10:15

    Fakt vynikající. Doporučuji vyzkoušet, je to super varianta jak uskladnit houby

  • Jana Ježková | 28. 7. 2007 17:15

    Udělala jsem přírodní vepř.řízek a tuto směs jsem dala při servírovaní na maso - nemělo to chybu, všichni se olizovali.- jako přílohu jsem dala brambory.

  • Josef Havelka | 8. 2. 2007 00:29

    Vynikající na čínu (asijskou kuchyni)

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z hub Oběd Večeře Zavařování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Houby Kečup - ostrý Paprika Rajský protlak
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Vegetariánské Kung Pao Asie

Vegetariánské Kung Pao Asie

Hovězí maso na zelenině

Hovězí maso na zelenině

Rychlý ovocný koláč

Rychlý ovocný koláč

Mrkvánky

Mrkvánky

Dvoubarevné jablkové řezy

Dvoubarevné jablkové řezy

Dijonský koláč slaný - z listového těsta

Dijonský koláč slaný - z listového…

Listové rohlíčky s nivou

Listové rohlíčky s nivou

Kokosový koláč

Kokosový koláč

Babiččino kuře na šunce

Babiččino kuře na šunce

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

20
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
18
Domácí listové těsto
Domácí listové těsto
15
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
15
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Kuřecí prsa na kari se…
14
Jablečný rozvar (povidla, přesnídávka) se švestkami
Jablečný rozvar (povidla…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Kdy je masopust 2025: Kdy začíná a kdy končí?

Blesk pro ženy Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Jak roztáhnout příliš úzké džíny? Vyzkoušejte osvědčené triky

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Napínavý první kulatý stůl Zrádců: Historický zlom!  Koho se podařilo vyloučit?

Napínavý první kulatý stůl Zrádců: Historický zlom! Koho se podařilo vyloučit?

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

KVÍZ: Kolik si toho pamatujete z první a druhé třídy? Otestujte se, jak jste na tom s prvoukou

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Houby v kečupu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact