• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Houby po maďarsku
Napište svůj komentář k receptu

Houby po maďarsku

autor: Jana z Vysočiny
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 11
doba přípravy: 40 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Houby po maďarsku
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 500
      g čerstvé houby
    • 30
      g máslo
    • 1
      ks cibule
    • česnek
    • 1
      lžička paprika - sladká
    • sůl
    • kečup - jemný
    • 1
      ks šlehačka
    • majoránka

Postup přípravy receptu

1
Houby nakrájíme na plátky a osmažíme na části másla. Na zbytku másla osmažíme cibulku do zlatova. Přidáme utřený česnek se solí, majoránku, kečup, šlehačku a chvíli podusíme. Nakonec přidáme houby a papriku a stáhneme z ohně.
2
Podávám s chlebem. Vynikající jídlo, u nás oblíbenější než smaženice.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Krkovička po maďarsku

Krkovička po maďarsku

Bůček po maďarsku

Bůček po maďarsku

Houby v rajčatech - nakládané

Houby v rajčatech - nakládané

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Hanka | 8. 9. 2014 21:11

    Děkuji za recept, je vynikající! A rychlý. Kečup nahradila protlakem.

  • Klada | 8. 7. 2014 22:14

    Nemel jsem kecup ale pridal jsem 10 slaniny a 1 vajicko a musim rict ze bylo vynikajici :)

  • recepty73
    recepty73 | 16. 10. 2010 15:33

    Je to super!...jen nevím,kam se ztratilo foto,které jsem tu již vložil :-o

  • ladka stafl | 24. 9. 2010 16:35

    hm, tak ještě ty houby, jinak bych asi taky dala protla, šlehačku jsem nedávala,takže určitě zkusím - snad ještě nějaký najdu, nakonec vánoce už jsou za dveřma sa já nemám letos ani hubník :-)))

  • Pája S | 24. 9. 2010 14:53

    opravdu chutný recept,také používám místo kečupu protlak.Jinak sem připravila vše v jednom hrci.Máslo,cibulka,protlak,houby sůl,paprika.Ke konci česnek,majoránka a smetana.Hodnotím jasnou 1.:-)

  • recepty 73 | 30. 8. 2010 18:37

    Místo kečupu raději používám protlak s cukrem,ale jinak jsem recepturu ponechal.Vynikající,rychlé,variabilní.Použitelné i na těstoniny,s rýží,topinkou.... .Fakt super,když máte hub už dost a stále rostou :-))).Foto přidávám,Jíří.

  • recepty 73 | 30. 8. 2010 17:14

    Tohle se mi líbí!!!...a houby mám ještě v lednici-jdu na to!

  • Ivana N. | 4. 10. 2007 07:38

    Výborné, přidala jsem ještě na kostičky nakrájený točený salám a papriku na proužky a místo sladké papriky jsem dala pálivou a nemělo to chybu. Lepši jak smaženice.

  • Ladislava Beranová | 4. 9. 2006 22:32

    Také se přepojuji k názoru že otrava ze zmraženého houbového pokrmu je nesmysl.Jíž několikrát jsme dali zmrazit omáčku i polévku,snědli a dosud jsme mezi živými.

  • Anonym | 4. 9. 2006 16:14

    Sice nejsem Jana, ale říkám: blbost. Četla jsem, že toto je pověra a ohřívané houby nebezpečné nejsou. A žampiony už vůbec ne, vždyť ty se prodávají samotné mražené.

  • emilie simek | 4. 9. 2006 16:01

    Jano,prosim o radu.Osmazila jsem kotlety,pridala zampiony osmazene na cibulce,dochutila.S ryzi- vyborne.Zbyly mi dve porce,tudiz dala do nadobky a dala do mrazaku.Dnes jsem se dozvedela od kolegyn,ze se pokrmy z hub mrazit nemaji,pri ohrivani je mozna otrava z hub.Je to mozne?

  • Lída Havlíčková | 27. 8. 2006 19:22

    Vynikající recept, přidala jsem i kysanou smetanu a kromě sladké papriky i moje oblíbené koření "kuře na paprice" + houskový knedlík. Měla jsem trošku strach z kombinace hub a majoránky v omáčce, ale výsledek byl fakt moc dobrý, čehož důkazem byl během pěti minut prázdný talíř mého "masožravého " přítele. Díky, doporučuji.

  • Jiří Podubníček | 24. 8. 2006 15:28

    Jano, před chvílí vyzkoušeno, vynikající!!! Pouze jsem dal kečup ostrý a nemá to chybu.

  • Josef | 17. 11. 2005 18:49

    Vynikající

  • Jana Tichá | 28. 8. 2005 19:10

    Když už, tak vyzkoušejte hlívu. Ale jak říkám, nejlepší jsou hříbky, babky,....:-)))

  • Míla Kořínková | 28. 8. 2005 18:55

    Teda vy mi děláte chutě !! Po 20-ti letech je prý zase taková úroda hub, a jako na potvoru jsem zrovna chcíplá (marodím), a o houbách si akorát nechám tak zdát...co zkusit žampiony - ale to by asi nebylo ono,že ?

  • Vladka | 27. 8. 2005 18:54

    Právě jsme vyzkoušeli a je to vynikající :o) Myslím si,že by to mohlo být dobré i s brambory.Fakt výborné!!!!!!!!

  • marie krejzarova | 25. 8. 2005 16:31

    Opravdu mě tento recept podráždil mé chutové buňky dnes to bude k večeři.Houby sice z mrazáku,ale snad se to povede.

  • Jana Tichá | 25. 8. 2005 11:01

    Ještě bych vám chtěla poradit, až budete dusit houby na másle, trošku je podlijte. Sice by se to správně nemělo, ale i když s nimi budete pořád míchat, těžko byste je uhlídali spálení. Pak nechte nakonec vodu zase odpařit.

  • Jana Tichá | 25. 8. 2005 10:03

    Určitě vyzkoušejte :-)Kdykoliv máme trošku hub, už je dělám na tenhle způsob. Právě teď k obědu.Nejlepší jsou suchohřiby, babky, apod....Když je nám smutno po tomhle jídle v zimě, dá se udělat i z hlívy.Tohle jídlo je přímo k utlučení:-)))

  • Jana z VM | 25. 8. 2005 09:48

    Jano, máte tolik zajímavých a lákavých (a dobrých) receptů, že je z toho člověk až zmatenej.... Chce to zkoušet a zkoušet. To by chtělo dělat kuchařku někde na statku nebo zámku, aby se to všechno dalo průbnout:))

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z hub Oběd Večeře Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čerstvé houby Česnek Cibule Kečup - jemný Majoránka Máslo Paprika - sladká Šlehačka Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Losos v alobalu

Losos v alobalu

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Rychlé rizoto z uzeného kuřete

Sekaná jako roštěná

Sekaná jako roštěná

Vepřové řízky po moravsku

Vepřové řízky po moravsku

Smetanovo-bramborový krém

Smetanovo-bramborový krém

Skvělý pečený čaj

Skvělý pečený čaj

Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Losos grilovaný na cedrovém prkénku

Kuřecí závitek s nivou

Kuřecí závitek s nivou

Nejlepší sýrová omáčka s brokolicí

Nejlepší sýrová omáčka s brokolicí

Doporučujeme

20 minut
Francouzské brambory podle časopisu F.O.O.D.

Francouzské brambory podle časopisu F…

300 minut
Švestková povidla

Švestková povidla

45 minut
Pravé maďarské lečo

Pravé maďarské lečo

20 minut
Cukeťák z trouby

Cukeťák z trouby

80 minut
Švestkový koláč s vanilkovým krémem

Švestkový koláč s vanilkovým krémem

50 minut
Roláda s mletým masem a zeleninou

Roláda s mletým masem a zeleninou

30 minut
Cuketovomrkvové placky

Cuketovomrkvové placky

20 minut
Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

Kelímkový jogurtový koláč s ovocem

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

Poslední sledované recepty

33
Pórková polévka s cizrnou
Pórková polévka s cizrnou
32
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
22
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
20
Trojí sladká ovesná kaše
Trojí sladká ovesná kaše
19
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři nebo na cesty, kterou zvládnete připravit i v paneláku
Domácí vepřová konzerva: Pochoutka k letní večeři…
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s úrodou hravě poradíte. A ještě si pochutnáte!
Sezóna rajčat je tady! S našimi 50 recepty si s…
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Letní mlsání? Pojďte na to chytře
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá i bez jíšky a chutná i těm, kteří cuketu moc nemusí
Krémová cuketová polévka 5x jinak: Je pěkně hustá…
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou klasiku v jednom „kotlíku“
Guláš na 5 způsobů: Uvařte si chalupářskou…
AHA.cz Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Laďka Něrgešová v paruce: Zdrcující verdikt lékařů

Mimibazar Vyzkoušeli jsme: Suchý olej Mixa proti celulitidě - přirozená cesta k hladší kůži bez jizev!

Vyzkoušeli jsme: Suchý olej Mixa proti celulitidě - přirozená cesta k hladší kůži bez jizev!

Dáma.cz Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Která znamení by spolu neměla chodit, a už vůbec ne žít? Těmto to nebude fungovat!

Blesk pro ženy Ďábel nosí Pradu po 19 letech: Tyto fotky dokazují, že se hlavní rivalky téměř nezměnily!

Ďábel nosí Pradu po 19 letech: Tyto fotky dokazují, že se hlavní rivalky téměř nezměnily!

Ženy.cz Spolubydlení po třicítce? Něco, co miluju a nepotřebuju před nikým obhajovat

Spolubydlení po třicítce? Něco, co miluju a nepotřebuju před nikým obhajovat

Blesk.cz Miss a dvojnásobná máma Kasanová: Božské tělo!

Miss a dvojnásobná máma Kasanová: Božské tělo!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy 5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

5 znamení, která vůbec nestárnou: Kdo zraje jako víno a těžko by mu někdo hádal jeho skutečný věk?

Další doporučené recepty:

Houby na kyselo bez zavařování
Houby na kyselo bez zavařování
Houby na smetaně
Houby na smetaně
Houby nakládané v oleji na koprové peřince
Houby nakládané v oleji na koprové…
Houby v rajčatech - nakládané
Houby v rajčatech - nakládané
Houby v sádle s bylinkami
Houby v sádle s bylinkami
Houby ve vlastní šťávě
Houby ve vlastní šťávě
  • Recepty.cz
  • Houby po maďarsku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact