Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mrkvová oříšková bábovka
Klasické kremrole
Asijská křupavá kachní prsa s lívanci…
Česnekovo-žampionové masíčko: minutka
Kvasnicová polévka se zeleninou
Telecí líčka na víně
Těstoviny se špenátem a uzeným masem
Borůvkové knedlíky - bez vajec
Pivní marinované špízy
Burgundská hovězí pečeně
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky