Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové řezy trojbarevné
Fofr bublanina
Masarykovo cukroví
Jarní ředkvičková pochoutka
Mandlové hrudky - nepečené
Uzené tofu na kari
Italská polévka Minestrone Institutu…
Nejlepší sýrová omáčka s brokolicí
Bramborovo-pórková polévka
Středomořská čočková polévka
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Podvodnice
Pralinky s burisony
Florentýnky