Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Arabská rýže
Rychlé ořechové řezy s pudinkem
Kuřecí maso v sýrové omáčce
Letní linecký koláč
Tymiánové hovězí se zeleninou
Fazolový salát - rychle a chutně
Čokoládové sušenky (Chocolate Chip…
Těstoviny (nejen) s krevetami a…
Zelené tagliatelle
15minutová česnečka
Marry Me Chicken
Perníčky
Klasická gulášová polévka
Nejjednodušší jablečný koláč
Nejlepší vaječný likér
Pomazánka z pečeného česneku
Sušenky s arašídovým krémem
Čokoládovo-karamelový koláč