Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
Mousse au chocolat (čokoládová pěna)
"Piknik" medové kuličky - kokosové
Jednoduché špecle se zelím a masem
Dušený králík (nejen) se zeleninou
Kouzelný vaječný koňak
Fazole (nejen) se slaninou
Pečené kuře s nádivkou
Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…
Mexická tortilla se zelným salátem
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Klasický recept na polevu na perníčky
Pudinkové cukroví
Pralinky s burisony
Florentýnky
Šlehačkové cukroví