Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Brokolice s česnekem
Kuřecí řízky v jogurtové marinádě
Piškotové těsto
Cizrnový guláš se zeleninou
Číňan na houbách
Grilovaný banán
Paprikové (nejen) jehněčí špízy s…
Mleté maso s houbami
Vepřové kotlety podle tchyně
Mexická tortilla se zelným salátem
Pudinkové cukroví
Vánoční marokánky
Mandlové vanilkové rohlíčky
Kouzelný vaječný koňak
Pralinky s burisony
Florentýnky
Klasický recept na polevu na perníčky
Šlehačkové cukroví