Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pudinkový dort z listového těsta a…
Lehké ovocné řezy
Grilované obří krevety
Cizrnový salát s rajčaty a chorizem
Francouzské brambory - bez vaření
Čočková polévka ze zbylé čočky na…
Mrkvové placičky
Jemné lívance z acidofilního mléka -…
Hovězí sendvič s nakládanými…
Treska s gratinovanou brokolicí a…
Mandlové vanilkové rohlíčky
Vánoční marokánky
Masarykovo cukroví
Pudinkové cukroví
Kouzelný vaječný koňak
Nejlepší vaječný likér
Podvodnice
Pralinky s burisony