Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Roláda z esíček
Rychlé chilli fazole
"Paličkové" cukroví - (nejen) linecké
Jednohubky nebo chlebíčky se ,,Zaziky…
Kuře v sáčku
Mozzarella na gril, pánev nebo do…
Jablečná bábovka - vláčná
Česneková pomazánka s mascarpone
Česneková krkovička na tymiánových…
Francouzské brambory s pórkem
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros