Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborák rodeo II.
Košíčky s ořechovou náplní
Levná a rychlá bábovka
Čokoládovo-tvarohový dort
Zlatý kokosovo-mrkvový koláč
Dortík s pudinkovým krémem,…
"Piña Colada" ananasovo-kokosové řezy…
Knedlíky s borůvkovým žahourem
Česnekovo-vaječná pomazánka se šunkou…
Ratatouille IV.
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki