Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí maso s vynikající kari omáčkou
Zapečené brambory s kuřecím masem a…
Rychlá drůbeží játra, jako smažená
Šunková pomazánka
Houbové rizito (rýže) po našem
Čokoládový krém II.
Gurmánská krkovička
Vánoční cheesecake
Špenátová polévka s pórkem
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Brokolicová polévka se smetanou
Makovec se švestkami
Čevabčiči