Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houbové karbanátky s mletým masem
Škvarkový chléb
Muffinky
Smažené plněné kapustové listy …
Losos na špenátové peřince
Perník s pudinkem - nedrobí se
Česneková hlíva s těstovinami
Lasagne s hovězím masem
Frittata
Čočka na kyselo
Jablečná buchta
Kulajda
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Čevabčiči
Americké lívance
Bramborový salát s čočkou a pečenou…
Makovec se švestkami