Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ořechové banánky
Vepřové maso v lepkavé marinádě
Kari placičky se sýrem a rýží
"Kouřové" marinované vepřové
Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Sýrová pomazánka s vejci
Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový
Tortilla s kuřecím masem a špenátem
Dýňová panenka Wellington s…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše