Zavařené houby v octovém láku s křenem, cibulí a případně dalšími surovinami dle vašeho výběru. Nechejte je dva, tři týdny uležet a pak už si na nich můžete pochutnávat - klidně i dlouho po houbové sezóně.
RADA: Tipy na recepty z hub
Houbová čalamáda
Jednoduchá směs / guláš z václavek …
Houbové škvarky z václavek či bedel
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Řízečky naruby
Jablečné lívance s ovesnými vločkami
Červená řepa po řecku
Blesková smaženka
Vajíčková pomazánka VI.
Buchta s marmeládou a kokosem z Anglie
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
Jablečná bábovka - vláčná
Jednoduchá krkovička s kapustičkami -…
Francouzské brambory s pórkem
Cuketové hranolky
Kapie plněné kuřecím masem
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Cuketová bábovka
Vanilkový cheesecake
Huevos rancheros