• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Houbové pečenáče II.
Napište svůj komentář k receptu

Houbové pečenáče II.

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Houbové pečenáče II.
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • houby čerstvé tvrdé
    • strouhanka
    • 3
      vejce 2-3
    • rostlinný olej na smažení
    • cibule
  • Nálev
    • 1
      l voda
    • 0,25
      l bílé víno
    • 0,25
      l ocet
    • 10
      lžička cukr
    • 5
      lžička sůl
    • 4
      ks nové koření
    • 3
      ks bobkový list
    • 3
      ks hřebíček
    • 2
      lžíce hořčičné semínko

Postup přípravy receptu

1
Čisté houby nakrájíme na silnější plátky a dáme na 1 minutu do horké vody. Obalíme ve strouhance, ve vajíčkách a opět ve strouhance a opečeme do zlatova. Dáme do sklenice, kde střídáme vrstvu cibule a vrstvu hub.
2
Nálev: smícháme všechny uvedené přísady a vaříme asi 5 minut. Nálev necháme vychladnout a pak nalijeme do sklenice s houbami a cibulí.
3
Necháme proležet 2-3 dny v lednici.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Pečenáče z kapra

Pečenáče z kapra

"Houboráky" - houbové bramboráky

"Houboráky" - houbové bramboráky

Houbové špízy

Houbové špízy

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • jitka | 20. 6. 2012 22:45

    Prosím, jakou to má trvanlivost?Uzavřené i po otevření?Děkuji.

  • Jana Han | 10. 11. 2005 17:46

    Pouzila jsem zampiony a byly vyborne. Male jsem obalila cele a vetsi prekrojila na polovinu.

  • Věra | 10. 11. 2005 10:26

    Nevím, ale napadly mě žammpiony zkuste to a dejte vědět

  • anonym | 10. 11. 2005 09:40

    Z kterych hub (krome tech co rostou v lese) se to da jeste delat?

  • Jana Han | 9. 11. 2005 21:33

    Vynikajici, vyborne. Po mnoha letech jsme si pochutnali. Delam dalsi varku pro navstevu. Uz se nemohou dockat a to nemaji tuseni jaka lahoda je ceka. Pridelam jeste i pecenace a utopence pani Lady. Doporucuji rozhodne vsechny tyto recepty vyzkouset. Moc za ne dekuji.Jana Han

  • Věra | 2. 9. 2005 08:15

    Nadměrné množství hub jsem zpacovala na pečenáče do 3 litrové láhve. Je to lahoda doporučuji. Nálev s přidáním bílého vína je pikantní.

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z hub Svačina Večeře Smažení Vaření Chlazení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé víno Bobkový list Cibule Cukr Hořčičné semínko Houby Hřebíček Nové koření Ocet Rostlinný olej Strouhanka Sůl Vejce Voda
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Trhanec

Trhanec

Hermelínové jednohubky

Hermelínové jednohubky

Kuře v kari omáčce - rychlé

Kuře v kari omáčce - rychlé

Jarní vývar s nudlemi a zeleninou

Jarní vývar s nudlemi a zeleninou

Borůvková bublanina

Borůvková bublanina

Jednoduchý ovocný koláč

Jednoduchý ovocný koláč

Broskvová / Meruňková marmeláda (džem) s rumem

Broskvová / Meruňková marmeláda (džem…

Zapečené brambory s kuřecím masem

Zapečené brambory s kuřecím masem

Zelené tagliatelle

Zelené tagliatelle

Doporučujeme

30 minut
Topinky s houbami a čedarem

Topinky s houbami a čedarem

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

130
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Kynutý knedlík z…
98
Nepečený borůvkovo - kokosový cheesecake
Nepečený borůvkovo -…
44
Báječná (nejen) broskvová roláda
Báječná (nejen)…
24
Špagety se zeleninovou omáčkou a mletým masem
Špagety se zeleninovou…
21
Jablečný perník s tvarohem
Jablečný perník s…

Zajímavé články

Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5 snadných receptů od pondělí do pátku
Tipy na večeři nebo oběd na všední dny: 5…
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak je zpracovat
Je libo švestičky ze zahrádky? Poradíme vám, jak…
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně zpracovat úrodu
Domácí sušená rajčata: Podrobný návod, jak chutně…
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty: Dokáže udělat sladký bazén, ostrov i vázu s květinami
Amatérská cukrářka vyrábí neskutečné dorty:…
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na něj!
Domácí kečup hotový do hodiny? Pět tipů, jak na…
AHA.cz Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Sajler kontra Slanina: Skutečný důvod krachu Kluků v akci

Mimibazar Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Ostružiny: Proč využít jejich sezónu naplno

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Kámen podle měsíce vašeho narození: Oblečte se v barvách, které radí hvězdy!

Ženy.cz Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Jak obléknout svého muže, aby vám nedělal ostudu?

Blesk.cz Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

Divočina u Langmajera a Gondíkové: Požár v kuchyni!

SportRevue.cz FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

FOTO: Bayern Mnichov trochu jinak. Kdopak má v klubu nejhezčí partnerku?

Maminka.cz Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Největší těhotenská bříška ve své přirozenosti. Tyto mámy za ně sklidily obdiv i urážky. A to, světe div se, i od žen!

Blesk Horoskopy Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

Velký horoskop práce a financí: Koho v práci povýší a kdo bude bojovat se syndromem vyhoření?

  • Recepty.cz
  • Houbové pečenáče II.
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact