• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hořčicová krkovička a zelný salát s dipem
Napište svůj komentář k receptu

Hořčicová krkovička a zelný salát s dipem

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hořčicová krkovička a zelný salát s dipem
Hořčicová krkovička a zelný salát s dipem
Hořčicová krkovička a zelný salát s dipem
2fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
  • Množství dle počtu strávníků
    • plátky krkovičky bez kosti
    • sůl
    • pepř mletý
    • dijonská hořčice
    • hladká mouka
    • olej na smažení
  • Salát
    • hlávkové zelí
    • paprika nejlépe barevná
    • okurka salátová
    • rajčata - pevná
    • cibule
    • sůl
    • cukr
    • ocet nebo citronová šťáva
    • olej
    • zakysaná smetana nebo majolka, případně půl na půl
    • dijonská hořčice nebo plnotučná

Postup přípravy receptu

1
Nejprve si připravíme salát. Jako zeleninová příloha pro čtyři osoby bude stačit: čtvrt menší hlávky zelí pokrájíme na nudličky, dáme do mísy, osolíme, jemně pocukrujeme a rukou promačkáme. Pak přidáme menší drobně pokrájenou cibuli, polovinu pokrájené oloupané okurky, 1-2 pokrájená rajčata a jednu pokrájenou barevnou papriku. Vše zakápneme cca lžící oleje, dochutíme octem nebo citronovou šťávou, dobře promícháme a necháme v chladnu proležet.
2
Dip: Zakysanou smetanu (majolku) ochutíme bílým pepřem, solí a hořčicí dle chuti. Hotový salát jím po odležení zakápneme. Dip není nutný.
3
Plátky libové krkovičky naklepeme, po stranách několikrát nařízneme, aby se nám při smažení nekroutily. Osolíme, opepříme, potřeme hořčicí a obalíme v mouce. Ihned smažíme z obou stran dozlatova na rozpáleném oleji.
4
Podáváme s vařeným, pečeným nebo smaženým bramborem, případně s čerstvým pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuřecí (králičí) hořčicová stehna

Kuřecí (králičí) hořčicová stehna

Listový salát s řepou a česnekovým dipem

Listový salát s řepou a česnekovým…

Filety z pangasia s houbovým dipem

Filety z pangasia s houbovým dipem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Saláty Přílohy, pečivo a luštěniny Maso & ryby & mořské plody Vepřové Zelenina
Maso Pokrmy Přílohy Ze zeleniny Zeleninové Vepřové Saláty Oběd Večeře Smažení Chlazení Vánoce Velikonoce Výjimečný den Svatba Oslava Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Dijonská hořčice Hladká mouka Hlávkové zelí Ocet Okurka salátová Olej Paprika Pepř mletý Plátky krkovičky bez kosti Rajčata Sůl Zakysaná smetana
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Mramorová bábovka

Mramorová bábovka

Tradiční tažený štrůdl

Tradiční tažený štrůdl

Ořechový chlebíček

Ořechový chlebíček

Kuskus zapečený pod grilem

Kuskus zapečený pod grilem

Linecké banánky

Linecké banánky

Domácí paštika II.

Domácí paštika II.

Krém z dýně hókaidó

Krém z dýně hókaidó

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené

Čokoládová pěna s jahodami

Čokoládová pěna s jahodami

Doporučujeme

30 minut
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem

Smažená rýže se zeleninou a krůtím…

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

40 minut
Lamington

Lamington

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

275
Jednoduchá fazolková polévka
Jednoduchá fazolková…
221
Houbové ragú s nudlemi
Houbové ragú s nudlemi
21
Vaječné toasty
Vaječné toasty
16
Smažená rýže se zeleninou a krůtím masem
Smažená rýže se…
15
Kuře ala bažant
Kuře ala bažant

Zajímavé články

Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak složit naplněnou tortillu
Tortilla wrap hack: Naučte se populární trik, jak…
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového, taženého, pivního i mrkvového těsta
Jablečný štrúdl 4x jinak: Výborný je z listového,…
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která obzvlášť miluje jeden koláč
Brigitte Bardot: Slavná vegetariánka, která…
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky, které jsou perfektní k snídani i svačině
Cookies 4x jinak: Upečte si sladké domácí sušenky…
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle skvěle zamaskovat a vařit s ní je legrace
Proč milovat špagetovou dýni? Dá se v jídle…
AHA.cz Velká proměna Brzobohaté: Překvapila šik účesem

Velká proměna Brzobohaté: Překvapila šik účesem

Mimibazar Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Muzikál „Taťkové“: Rozlučka se svobodou, jak ji nečekáte! Recenze představení plného mužských emocí

Dáma.cz Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Tyto kozačky ovládnou podzim: Zvolíte rebelský styl, eleganci, nebo pohodlí?

Blesk pro ženy Denní horoskop na čtvrtek 25. 9. 2025: Kdo si dá všechny věci do pořádku a kdo sklidí zasloužený úspěch?

Denní horoskop na čtvrtek 25. 9. 2025: Kdo si dá všechny věci do pořádku a kdo sklidí zasloužený úspěch?

Ženy.cz Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Otravuje vám život vnitřní kritik? Kde se vzal a jak s ním zatočit

Blesk.cz Kauza »únosu« slavného režiséra: Jan Čenský brání Adamce! Nevěří posudku jeho ženy

Kauza »únosu« slavného režiséra: Jan Čenský brání Adamce! Nevěří posudku jeho ženy

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Kuriozita: Podívejte se, jak vypadaly klece zavěšené z okna, v nichž se děti povinně větraly

Blesk Horoskopy Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Tajemství andělského čísla 111. Co znamená, když vidíte často tři jedničky? Na tohle se zaměřte

Další doporučené recepty:

Horké maliny
Horké maliny
Horké zázvorové smoothie s mrkví
Horké zázvorové smoothie s mrkví
Hornický guláš
Hornický guláš
Hořčicové fazolky
Hořčicové fazolky
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Hořčicové hovězí na špeku a zelenině
Hořčicové kuře (králík) na slanině
Hořčicové kuře (králík) na slanině
  • Recepty.cz
  • Hořčicová krkovička a zelný salát s dipem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact