• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hnědé zelí
Napište svůj komentář k receptu

Hnědé zelí

autor: Kristalka
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hnědé zelí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček kysané zelí
    • 2
      ks jelito nebo jitrnic
    • 1
      ks cibule velká
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Dáme zpěnit cibulku, když změkne přidáme jitrnice nebo jelita vytlačené ze střívka, orestujeme, přidáme zelí a podusíme. V trošce vody rozmícháme trochu mouky a zahustíme zelí. Podle chuti přisolíme.
2
Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Plněné zelí

Plněné zelí

Kuře na zelí a chlupatý knedlík

Kuře na zelí a chlupatý knedlík

Pečené červené zelí s řepou a pórkem

Pečené červené zelí s řepou a pórkem

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Kristová | 20. 2. 2007 14:58

    Zdenko, děkuji.

  • Zdena z JM | 14. 2. 2007 06:23

    Moc dobré s čerstvým chlebem.Ani nebylo potřeba zahušťovat moukou.Dávám 1.

  • Danka Snášelová | 10. 2. 2007 18:56

    Dnes jsem dělala podle Renaty plný pekáč brambor. Uvařila jsem je v šupce, nakrájela na kolečka, jemně posolila, opepřila, okmínovala drceným kmínem, posypala petrželkou. Naskládala jsem je na velký pekáč (ve 2 řadách). Jitrnice a jelita jsem zbavila střívka, nakrájela na kolečka a pokládla na vrstvu brambor.Všechno jsem dala zapéct do trouby - bez poklopu.To je dobrota. Manžel se olizoval i za ušima.Příště vyzkouším recept Hnědé zelí podle Lenky.

  • Danka Snášelová | 9. 2. 2007 21:16

    Renato, dík za dobrý nápad. Dnes jsem přemýšlela co zítra vařit, tak jsem koupila jitrničky a jelita (dlouho jsme je neměli). Chtěla jsem je upéct tradič.způsobem a narazila jsem na váš recept, který mě zaujal. Zítra upeču vytlačené jitrničky na bramborách a dám vědět. Již se mi zbýhají slíny.

  • Lenka Kristová | 6. 2. 2007 21:59

    Renato, děláte mi chutě :) recept vznikl když jsem přišla večer z práce a chtěla jsem udělat rychlé jídlo. Moc chutnalo, takže když nestíhám, řeším to takhle.

  • Renata Kolářová | 6. 2. 2007 17:58

    Recept nevypadá špatně, já zase jitrnice orestuju a přidám vajíčko - udělám takovou míchanici a k tomu přidávám dušené kysané zelí a vařené brambory. Nebo dám na pekáč brambory (lepší jsou vařené), na kolečka krájené a na ně vytlačené jitrnice, dám upéct do trouby - bez poklopu, z jitrniček se krásně rozpustí mastné, které se vsákně do brambor a maso se na povrchu krásně "oškrančí" - to je pak dobrota.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Jelito Kysané zelí
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí prsíčka ala iNDY

Kuřecí prsíčka ala iNDY

Turecká pomazánka z lilku

Turecká pomazánka z lilku

Pampeliškový med II.

Pampeliškový med II.

Krémové rizoto s lososem

Krémové rizoto s lososem

Zapečené brambory s brokolicí a modrým sýrem

Zapečené brambory s brokolicí a…

Chléb pečený v kastrolu

Chléb pečený v kastrolu

Cibulová sladkokyselá omáčka / zadělávaná cibule

Cibulová sladkokyselá omáčka /…

Papriky se šlehanou sekanou s rajskou omáčkou

Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…

Kapustová polévka se slaninou

Kapustová polévka se slaninou

Doporučujeme

30 minut
Srbské rizoto

Srbské rizoto

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

101
Ztracená vejce se šunkou
Ztracená vejce se šunkou
58
Drožďová (kvasnicová) pomazánka
Drožďová (kvasnicová)…
49
Vepřový guláš s mrkví
Vepřový guláš s mrkví
44
Pečené kuře s rýží
Pečené kuře s rýží
41
Špagety s mořskými plody
Špagety s mořskými plody

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Tajemství vyzrazeno! Kubelková odhalila pravdu o Brzobohaté

Tajemství vyzrazeno! Kubelková odhalila pravdu o Brzobohaté

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Robert Redford: V posteli byl nejlepší, ze všeho nejvíce miloval ale samotu!

Robert Redford: V posteli byl nejlepší, ze všeho nejvíce miloval ale samotu!

Ženy.cz Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Blesk.cz Smutek hvězd po smrti Redforda (†89):  Pocta legendě i zlomené srdce

Smutek hvězd po smrti Redforda (†89): Pocta legendě i zlomené srdce

SportRevue.cz 15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

15 nejpopulárnějších sportů na světě. Lední hokej v popředí nehledejte

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

  • Recepty.cz
  • Hnědé zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact