• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hnědé zelí
Napište svůj komentář k receptu

Hnědé zelí

autor: Kristalka
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: neuvedeno
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hnědé zelí
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      balíček kysané zelí
    • 2
      ks jelito nebo jitrnic
    • 1
      ks cibule velká
    • hladká mouka

Postup přípravy receptu

1
Dáme zpěnit cibulku, když změkne přidáme jitrnice nebo jelita vytlačené ze střívka, orestujeme, přidáme zelí a podusíme. V trošce vody rozmícháme trochu mouky a zahustíme zelí. Podle chuti přisolíme.
2
Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo chlebem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Kuře na zelí a chlupatý knedlík

Kuře na zelí a chlupatý knedlík

Plněné zelí

Plněné zelí

Kološvárské zelí z remosky

Kološvárské zelí z remosky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka Kristová | 20. 2. 2007 14:58

    Zdenko, děkuji.

  • Zdena z JM | 14. 2. 2007 06:23

    Moc dobré s čerstvým chlebem.Ani nebylo potřeba zahušťovat moukou.Dávám 1.

  • Danka Snášelová | 10. 2. 2007 18:56

    Dnes jsem dělala podle Renaty plný pekáč brambor. Uvařila jsem je v šupce, nakrájela na kolečka, jemně posolila, opepřila, okmínovala drceným kmínem, posypala petrželkou. Naskládala jsem je na velký pekáč (ve 2 řadách). Jitrnice a jelita jsem zbavila střívka, nakrájela na kolečka a pokládla na vrstvu brambor.Všechno jsem dala zapéct do trouby - bez poklopu.To je dobrota. Manžel se olizoval i za ušima.Příště vyzkouším recept Hnědé zelí podle Lenky.

  • Danka Snášelová | 9. 2. 2007 21:16

    Renato, dík za dobrý nápad. Dnes jsem přemýšlela co zítra vařit, tak jsem koupila jitrničky a jelita (dlouho jsme je neměli). Chtěla jsem je upéct tradič.způsobem a narazila jsem na váš recept, který mě zaujal. Zítra upeču vytlačené jitrničky na bramborách a dám vědět. Již se mi zbýhají slíny.

  • Lenka Kristová | 6. 2. 2007 21:59

    Renato, děláte mi chutě :) recept vznikl když jsem přišla večer z práce a chtěla jsem udělat rychlé jídlo. Moc chutnalo, takže když nestíhám, řeším to takhle.

  • Renata Kolářová | 6. 2. 2007 17:58

    Recept nevypadá špatně, já zase jitrnice orestuju a přidám vajíčko - udělám takovou míchanici a k tomu přidávám dušené kysané zelí a vařené brambory. Nebo dám na pekáč brambory (lepší jsou vařené), na kolečka krájené a na ně vytlačené jitrnice, dám upéct do trouby - bez poklopu, z jitrniček se krásně rozpustí mastné, které se vsákně do brambor a maso se na povrchu krásně "oškrančí" - to je pak dobrota.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vnitřnosti
Maso Vnitřnosti Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hladká mouka Jelito Kysané zelí
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Buchty

Buchty

Rýžové placky

Rýžové placky

Omáčka z kuřete

Omáčka z kuřete

Nakládané sýry - směs

Nakládané sýry - směs

Višňové řezy II

Višňové řezy II

Jablečný (hruškový) hřích - dort

Jablečný (hruškový) hřích - dort

Sušenky bez vajec - snadno a rychle

Sušenky bez vajec - snadno a rychle

Rebarborový koláč s pudingem

Rebarborový koláč s pudingem

Svíčková na smetaně podle Richarda Nováka

Svíčková na smetaně podle Richarda…

Doporučujeme

30 minut
Cuketové stripsy s parmazánem

Cuketové stripsy s parmazánem

55 minut
Švestkové knedlíky z bramborového těsta

Švestkové knedlíky z bramborového…

20 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

Domácí kečup

Domácí kečup

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Poslední sledované recepty

56
Dýňová tortila
Dýňová tortila
52
Máslové řízky
Máslové řízky
40
Celozrnný chléb z domácí pekárny
Celozrnný chléb z domácí…
31
Špenátový kuskus
Špenátový kuskus
27
Houbové měšce s rýží nebo s brambory
Houbové měšce s rýží…

Zajímavé články

Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální cuketové palačinky!
Co ještě udělat z cuket? Zkuste tyto univerzální…
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na oblíbenou prázdninovou večeři!
Lečo: Vyzkoušejte naše osvědčené recepty na…
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos musíte vyzkoušet
Moderní zavařování: Top 5 receptů, které letos…
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát, září jako duha a je doslova nabitý živinami
Což takhle dát si mangold? Chutná jako špenát,…
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři suroviny!
Troufnete si na pečená povidla? Stačí vám čtyři…
AHA.cz Luxusní život dcery Karla Gotta: Budete zírat!

Luxusní život dcery Karla Gotta: Budete zírat!

Mimibazar Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Jak a proč rozvíjet dovednosti u předškoláků?

Dáma.cz Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Nejpřitažlivější ženská znamení horoskopu: Komu muži padají k nohám?

Blesk pro ženy Proměna účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Proměna účesu první dámy: Kadeřnice Evy Pavlové odhaluje detaily i překvapivou inspiraci

Ženy.cz Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Opalování nahoře bez: Proč je to pořád tak kontroverzní?

Blesk.cz Utajený syn Krampola promluvil: Nejdu na pohřeb ani pro dědictví!

Utajený syn Krampola promluvil: Nejdu na pohřeb ani pro dědictví!

SportRevue.cz FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

FOTO: Sexy holky se slunečníky. Strážní andělé motocyklových závodníků

Maminka.cz Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Jak a kdy rostou dětem zuby? Tady máte kalendář růstu mléčných zoubků

Blesk Horoskopy Kdo ze zvěrokruhu je největší sobec? Jsou to tahle znamení!

Kdo ze zvěrokruhu je největší sobec? Jsou to tahle znamení!

  • Recepty.cz
  • Hnědé zelí
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact