• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Hlávkové zelí na pivu
Napište svůj komentář k receptu

Hlávkové zelí na pivu

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 37
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hlávkové zelí na pivu
Hlávkové zelí na pivu
Hlávkové zelí na pivu
Hlávkové zelí na pivu
Hlávkové zelí na pivu
Hlávkové zelí na pivu
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 1
      kg hlávkové zelí nakrájené, cca
    • 250
      g vepřová plec krkovice nebo kýta, cca
    • 150
      g uzené maso cca
    • 100
      g cibule cca
    • 2
      lžíce grilovací koření nebo sladká paprika, česnek, sůl
    • 5
      lžíce sojová omáčka
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 3
      lžíce rajský protlak
    • 1
      lžíce olej
    • 500
      ml pivo 10°

Postup přípravy receptu

1
Zelí pokrájíme a dáme do větší mísy. Přidáme pokrájené vepřové i uzené maso, cibuli, koření, sojovou omáčku, protlak a hořčici. Vše v míse smícháme a nasypeme do olejem vymazaného pekáče, celé zalijeme pivem, přiklopíme a pečeme cca 1 -1,5 hodiny.
2
Během pečení jednou promícháme. Podáváme s chlebem a vychlazeným pivem.
3
Doba pečení záleží na druhu zelí (rané, letní, polopozdní, pozdní...).
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hlávkové zelí s těstovinami

Hlávkové zelí s těstovinami

Dušené hlávkové zelí

Dušené hlávkové zelí

Kuře na pivu se šlehačkou

Kuře na pivu se šlehačkou

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Radka Plačková | 29. 3. 2017 12:03

    Děkuju, bylo to hooooodně dobrý :-)

  • Skarpa
    Skarpa | 20. 3. 2017 11:31

    Okořenil jsem si to dle sebe, přidal trošku chilli a moooc dobrý

  • Marketa | 6. 4. 2016 13:02

    Nic pro deti, ty si daly krupicovou kasi, ale my si teda posmakli maximalne!!!!!

  • Mr.michaler | 9. 4. 2015 15:41

    to fajné ;-)

  • Monika | 2. 10. 2014 19:34

    Vynikající! Měli jsme s bramborami a potom i s kynutým knedlíkem. Byla to bašta ;-)

  • Hedvikova | 3. 9. 2014 20:26

    o melo tedy uspech

  • Radka | 17. 1. 2014 15:39

    Zvolila jsem brknedlíky místo chleba. Zelí bylo výborné.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové Zelenina
Maso Pokrmy Uzené Ze zeleniny Vepřové Oběd Večeře Pečení Posvícení Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Grilovací koření Hlávkové zelí Hořčice plnotučná Olej Pivo Rajský protlak Sojová omáčka Uzené maso Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Jogurtová jahodová zmrzlina

Jogurtová jahodová zmrzlina

Tříbarevný tvarohový koláč

Tříbarevný tvarohový koláč

Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce

Kuřecí v kokosovo-arašídové omáčce

Vepřová kýta se sušenými rajčaty

Vepřová kýta se sušenými rajčaty

Nivová pomazánka s mascarpone

Nivová pomazánka s mascarpone

Srnčí maso na smetaně

Srnčí maso na smetaně

Jeřabina - sterilovaná

Jeřabina - sterilovaná

Bramborové šišky se zelím a kuřetem - "Sedlácké kuře"

Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…

Margot buchta z remosky

Margot buchta z remosky

Doporučujeme

60 minut
Chilli con carne

Chilli con carne

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

90 minut
Perníčky

Perníčky

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

32
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Kulaté kynuté knedlíky -…
24
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…
18
Fazole v rajské omáčce s paprikou
Fazole v rajské omáčce s…
16
Koprová omáčka
Koprová omáčka
12
Dušené vepřové na provensálském koření
Dušené vepřové na…

Zajímavé články

Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich uleví
Trápí vás úzkosti? Těchto 10 potravin vám od nich…
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept, díky kterému budete v pohodě i během ponurých dnů
Naučte se jíst hygge: Zkuste severský recept,…
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z plechu
Od pondělí do pátku: Rychlé a zdravé večeře z…
AHA.cz Lela Vémola se ztrácí před očima: Rozvod na spadnutí

Lela Vémola se ztrácí před očima: Rozvod na spadnutí

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Tato znamení zemřou sama: Jste odsouzena ke smrti v ústraní?

Blesk pro ženy Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a Silvestra

Oslňte na večírku i s omezeným rozpočtem! Výběr šatů do 600 Kč, které se hodí i na Vánoce a Silvestra

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Leoš Mareš o stavu Hezuckého: V pátek domů ze špitálu?

Leoš Mareš o stavu Hezuckého: V pátek domů ze špitálu?

SportRevue.cz 35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

35 nejdražších přestupů fotbalové historie. Než skončí léto, pořadí se opět změní

Maminka.cz Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Porod v detailu a bez příkras. Podívejte se na 102 snímků, které vás ohromí svou krásou i syrovostí

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší zbabělce. Kdo se bojí nejvíce?

Znamení zvěrokruhu, která patří mezi největší zbabělce. Kdo se bojí nejvíce?

Další doporučené recepty:

Hermelínový salát se smetanou
Hermelínový salát se smetanou
Himalájská campa cestovní, základní recept
Himalájská campa cestovní, základní…
Hladká Ančka
Hladká Ančka
Hlávkové zelí s těstovinami
Hlávkové zelí s těstovinami
Hlávkový míchaný salát s tuňákem
Hlávkový míchaný salát s tuňákem
Hlávkový salát s anglickou slaninou
Hlávkový salát s anglickou slaninou
  • Recepty.cz
  • Hlávkové zelí na pivu
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact