• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hermelínové chleby nebo večky
Napište svůj komentář k receptu

Hermelínové chleby nebo večky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hermelínové chleby nebo večky
Hermelínové chleby nebo večky
Hermelínové chleby nebo večky
Hermelínové chleby nebo večky
Hermelínové chleby nebo večky
Hermelínové chleby nebo večky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 180
      g hermelín nebo camembert
    • 2
      ks jarní cibulka
    • 4
      lžíce červená paprika jemně pokrájená, 3 -
    • 1
      ks vejce větší
    • 40
      g parmská šunka nebo schwarzwaldská či pršut (lze použít i uzenou šlaninu)
    • pepř mletý
    • strouhanka
    • česneková pasta
    • olej na smažení
    • 4
      plátek chleba (nebo 8 - 10 plátků veky)

Postup přípravy receptu

1
Sýry si pokrájíme na malé kousky a dáme do misky, přidáme drobně pokrájenou šunku, papriku, pokrájenou bílou část z malých jarních cibulek, vejce, pepř a vše dobře promícháme. Podle toho jakou má směs konzistenci přidáme strouhanku, kterou vše zahustíme do požadované hustoty, aby netekla, ale dala se snadno rozetřít.
2
Plátky chleby si přepůlíme, potřeme česnekovou pastou nebo rozetřeným česnekem) dle chuti a pak sýrovou směsí. Chleby potřenou stranou položíme do strouhanky, jemně přitlačíme, přebytečnou strouhanku opatrně oklepneme a dáme smažit do teflonové pánve s troškou rozpáleného tuku dozlatova z obou stran. Pokud použijeme úplně čerstvý chléb (veku), stačí ho osmažit jen ze sýrové strany.
3
Podáváme s čerstvou zeleninou, zeleninovým salátem... a posypeme zelenou natí z cibulky.
4
Sůl většinou není třeba a nebo jen mírně, sýry se slaninou jsou již slané!
5
Místo česnekové pasty můžeme použít hořčici dle chuti: polotučná, dijonská...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Balkánské chleby

Balkánské chleby

Zapečené chleby s vejcem a ricottou

Zapečené chleby s vejcem a ricottou

Pepanovy chleby k pivu

Pepanovy chleby k pivu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 8. 2. 2017 12:53

    Dobrá rychlovka. Dali jsme si k nim okurkový salát a bylo to fajn.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Slané pečení Jednohubky Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Chuťovky Ze sýra Ze šunky Pečivo Slané Uzeniny Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Smažení Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česneková pasta Chleba Hermelín Jarní cibulka Olej Parmská šunka Pepř mletý Strouhanka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou

Kuřecí nudličky s kukuřicí a nivou

Jogurtová jahodová zmrzlina

Jogurtová jahodová zmrzlina

Halušky s tvarohem

Halušky s tvarohem

Česnekové plátky se slaninou

Česnekové plátky se slaninou

Pečené kuřecí s chřestem

Pečené kuřecí s chřestem

Spaghetti con polpettini

Spaghetti con polpettini

Jadran dort

Jadran dort

Dort z OREO sušenek

Dort z OREO sušenek

Kološvárské zelí z remosky

Kološvárské zelí z remosky

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

120
Bramborový knedlík podle norem
Bramborový knedlík podle…
85
Kynutý švestkový závin (štrůdl)
Kynutý švestkový závin …
78
Domácí jablečný závin (štrůdl)
Domácí jablečný závin …
28
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
16
Domácí kuřecí čína
Domácí kuřecí čína

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Povislé paže: Co je způsobuje a jak s tím bojovat?

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Martin Prágr (30) ze StarDance: Buduje si sídlo ve vinici!

Martin Prágr (30) ze StarDance: Buduje si sídlo ve vinici!

SportRevue.cz FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

FOTO: Kdo má nejhezčí fotbalovou manželku v Rusku? Pavel Pogrebňak!

Maminka.cz GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

GALERIE: Mamince se narodila čtyřčata, z nichž dcery jsou jedna jednovaječná dvojčata a synové druhá!

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Další doporučené recepty:

Hermelínové brambory
Hermelínové brambory
Hermelínové brambory s pórkem
Hermelínové brambory s pórkem
Hermelínové chlebíčky
Hermelínové chlebíčky
Hermelínové jednohubky
Hermelínové jednohubky
Hermelínové kapsy na žampionech
Hermelínové kapsy na žampionech
Hermelínové karbanátky
Hermelínové karbanátky
  • Recepty.cz
  • Hermelínové chleby nebo večky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact