• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Hermelínové chleby nebo večky
Napište svůj komentář k receptu

Hermelínové chleby nebo večky

autor: recepty73
0.0
moje hodnoceni
4.5
hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hermelínové chleby nebo večky
Hermelínové chleby nebo večky
Hermelínové chleby nebo večky
Hermelínové chleby nebo večky
Hermelínové chleby nebo večky
Hermelínové chleby nebo večky
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

2 porce
    • 180
      g hermelín nebo camembert
    • 2
      ks jarní cibulka
    • 4
      lžíce červená paprika jemně pokrájená, 3 -
    • 1
      ks vejce větší
    • 40
      g parmská šunka nebo schwarzwaldská či pršut (lze použít i uzenou šlaninu)
    • pepř mletý
    • strouhanka
    • česneková pasta
    • olej na smažení
    • 4
      plátek chleba (nebo 8 - 10 plátků veky)

Postup přípravy receptu

1
Sýry si pokrájíme na malé kousky a dáme do misky, přidáme drobně pokrájenou šunku, papriku, pokrájenou bílou část z malých jarních cibulek, vejce, pepř a vše dobře promícháme. Podle toho jakou má směs konzistenci přidáme strouhanku, kterou vše zahustíme do požadované hustoty, aby netekla, ale dala se snadno rozetřít.
2
Plátky chleby si přepůlíme, potřeme česnekovou pastou nebo rozetřeným česnekem) dle chuti a pak sýrovou směsí. Chleby potřenou stranou položíme do strouhanky, jemně přitlačíme, přebytečnou strouhanku opatrně oklepneme a dáme smažit do teflonové pánve s troškou rozpáleného tuku dozlatova z obou stran. Pokud použijeme úplně čerstvý chléb (veku), stačí ho osmažit jen ze sýrové strany.
3
Podáváme s čerstvou zeleninou, zeleninovým salátem... a posypeme zelenou natí z cibulky.
4
Sůl většinou není třeba a nebo jen mírně, sýry se slaninou jsou již slané!
5
Místo česnekové pasty můžeme použít hořčici dle chuti: polotučná, dijonská...
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Balkánské chleby

Balkánské chleby

Zapečené chleby s vejcem a ricottou

Zapečené chleby s vejcem a ricottou

Pepanovy chleby k pivu

Pepanovy chleby k pivu

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Lenka | 8. 2. 2017 12:53

    Dobrá rychlovka. Dali jsme si k nim okurkový salát a bylo to fajn.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Sýrová Slané pečení Jednohubky Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Pokrmy Chuťovky Ze sýra Ze šunky Pečivo Slané Uzeniny Dopolední svačina Oběd Svačina Večeře Smažení Silvestr Návštěva Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Červená paprika Česneková pasta Chleba Hermelín Jarní cibulka Olej Parmská šunka Pepř mletý Strouhanka Vejce
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Zabijačková polévka

Zabijačková polévka

Kuřecí roláda se špenátem

Kuřecí roláda se špenátem

Skvělá italská pizza

Skvělá italská pizza

Curry rizoto s kuřecím masem a rajčátky

Curry rizoto s kuřecím masem a…

Halušky se špenátem

Halušky se špenátem

Sýrová pomazánka Eli

Sýrová pomazánka Eli

Esíčka

Esíčka

Pesto Rosso

Pesto Rosso

Kyselica (zelňačka) s čabajkou

Kyselica (zelňačka) s čabajkou

Doporučujeme

40 minut
Citronové orzo se špenátem

Citronové orzo se špenátem

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

61
Salát se šunkou a vejci
Salát se šunkou a vejci
44
Dušené zelí s uzeným masem a cizrnou
Dušené zelí s uzeným…
23
Souvlaki s tzatziki
Souvlaki s tzatziki
21
Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
Nejlepší sekaná na světě…
21
Máslové loupáčky
Máslové loupáčky

Zajímavé články

Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Jak na domácí burčák? Důležitá je teplota kvašení!
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže mohou způsobit ořechy i večeře na dovolené
Potravinové alergie doma i na cestách: Potíže…
AHA.cz Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Martina Čechová po rozchodu se slavným brankářem: Bez respektu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Blesk pro ženy Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Bunda, která zastínila trenčkot: Barn jacket milovala už královna Alžběta!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Hazardní jízda manželů Vémolových: Za volantem bez pásů! Fanoušci si z nich utahují…

Hazardní jízda manželů Vémolových: Za volantem bez pásů! Fanoušci si z nich utahují…

SportRevue.cz Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Budou tu navždy? 10 rekordů z historie NHL, které už (zřejmě) nikdy nikdo nepřekoná

Maminka.cz Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Máma dvojčat a trojčat: Jsem unavená, chybí mi randění s mým mužem. S pěti dětmi je to sakra těžké, ale my se nedáme!

Blesk Horoskopy Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Těchto 6 věcí z bytu vyhoďte! Zbavte se negativní energie podle feng-šuej

Další doporučené recepty:

Hermelínové brambory
Hermelínové brambory
Hermelínové brambory s pórkem
Hermelínové brambory s pórkem
Hermelínové chlebíčky
Hermelínové chlebíčky
Hermelínové jednohubky
Hermelínové jednohubky
Hermelínové kapsy na žampionech
Hermelínové kapsy na žampionech
Hermelínové karbanátky
Hermelínové karbanátky
  • Recepty.cz
  • Hermelínové chleby nebo večky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact