Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou
Zmrzlina s karamelizovanými vlašskými…
Salát s hroznovým vínem a vlašskými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zajímavá kombinace, skvělá chuť. Bazalka je vždycky lepší čerstvá (krájím si ji do mrazáku)
Moc dobré,ty ořechy tomu dávají skvělou chuť
a bazalka sušená, nebo čerstvá ?
Fakt bašta ... Mňam PF
Hermelínové brambory
Rychlý domácí celozrnný špaldový chléb
Hnětynky
Babiččina vánočka
Cuketa na medu
Omeleta s kuskusem
Sváteční řezy s tvarohem a jablky
Jednoduché pivní staročeské řízky
Sněhové dortíky z hrníčků
Čočkový dhál
Bramboračka s bylinkovými noky
Houbová omáčka II.
Krupicový dezert se švestkovým…
Topinky se smaženicí
Nepečený jablkový dort
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Houbový guláš
Vanilkový cheesecake