Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou
Zmrzlina s karamelizovanými vlašskými…
Salát s hroznovým vínem a vlašskými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zajímavá kombinace, skvělá chuť. Bazalka je vždycky lepší čerstvá (krájím si ji do mrazáku)
Moc dobré,ty ořechy tomu dávají skvělou chuť
a bazalka sušená, nebo čerstvá ?
Fakt bašta ... Mňam PF
Linecké košíčky s jahodami
Karotkové (mrkvové) bábovičky-muffiny
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Bezlepkový smetanový dort s rybízem
Cibulové vepřové - minutka
Francouzské brambory - bez vaření
Čokoládový koláč "kokoska"
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Gulášová plec s tymiánem (rozmarýnem)
Letní bramboračka s rajčaty
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki