Pstruh plněný vlašskými ořechy a nivou
Zmrzlina s karamelizovanými vlašskými…
Salát s hroznovým vínem a vlašskými…
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zajímavá kombinace, skvělá chuť. Bazalka je vždycky lepší čerstvá (krájím si ji do mrazáku)
Moc dobré,ty ořechy tomu dávají skvělou chuť
a bazalka sušená, nebo čerstvá ?
Fakt bašta ... Mňam PF
Ředkvičkový salát
Mrkvový dort s mandlemi
Jablková buchta II
Kořeněné škubánky-opečenky
Slané cukroví
Šunkovo-sýrové karbanátky
Pečené smetanové řízky
Sněhové dortíky z hrníčků
Pikantní jogurtová marináda na kuře
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki