• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Hermelín v listovém těstíčku
Napište svůj komentář k receptu

Hermelín v listovém těstíčku

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Hermelín v listovém těstíčku
Hermelín v listovém těstíčku
Hermelín v listovém těstíčku
Hermelín v listovém těstíčku
Hermelín v listovém těstíčku
Hermelín v listovém těstíčku
4fotografie
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • hermelín
    • listové těsto
    • koření - grilovaný sýr
    • olivový olej

Postup přípravy receptu

1
Listové těsto rozválíme a nakrájíme na čtverce velké tak, abychom do něj mohli zabalit celý hermelín, posypeme kořením (jenom jemně) a zatlačíme trochu válečkem. V misce smícháme koření na grilovaný sýr a olivový olej (může být i obyčejný), hermelín obalíme ze všech stran a položíme na listové těsto, pečlivě zabalíme, aby hermelín nevytekl, dále zabalíme do alobalu a položíme na gril.
2
Grilujeme, dokud těsto není zlatavé. U nás nechybí na žádném grilování.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Hermelín / Camembert v listovém těstě

Hermelín se šunkou v pivním těstíčku

Hermelín se šunkou v pivním těstíčku

Párky v listovém těstě

Párky v listovém těstě

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Endy | 17. 8. 2011 23:05

    dnes jsem to delala.. je to vazne mnamka..:) doporucuju..:) :-) ;-)

  • sarusek | 19. 11. 2010 19:22

    Potřela jsem vajíčkem a pekla v troubě...výborné ;-)

  • recepty73
    recepty73 | 30. 10. 2010 12:36

    Výborné!Nekomplikoval jsem zabalováním do alobalu a pekl klasicky v troubě :-),určitě zopakuji:-).

  • Jitka Bublová | 10. 9. 2008 11:46

    Asi by to šlo i bez alobalu upéct klasicky v troubě? Jinak na hermelín doporučuji vyzkoušet koření Mexiko od Kotányi, v kombinaci s hermelínem je naprosto dokonalé.

  • Jitka Matějková | 27. 8. 2008 18:15

    vždycky ho dám nejdřív zabalený na gril a tak za 5-7 min hermelín rozbalím a podívám se,jak vypadá: pokud je těsto ještě syrové (bílé), nechám ho rozbalený a ugriluju podle potřeby dozlatova. Záleží to hodně na tom,jak je rozpálený gril.

  • Irena Klasová | 27. 8. 2008 15:18

    Něco podobného jak prodávají s Pepou na gril, ale s tím listovým těstem dnes vyzkouším, jen bych chtěla vědět, jak dlouho se to griluje? Děkuji

Vyberte, co chcete vytisknout
Pokrmy Z mléka / sýra Večeře Pozdní večeře Grilování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Hermelín Koření - Grilovaný sýr Listové těsto Olivový olej
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Lehký letní salát

Lehký letní salát

Rajčatový salát II.

Rajčatový salát II.

Bábovka MARGOT

Bábovka MARGOT

Beránek  hrnkový

Beránek hrnkový

Americký ořechový koláč

Americký ořechový koláč

Jahodový pohár

Jahodový pohár

Těstoviny se špenátem a masem

Těstoviny se špenátem a masem

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do buchet, koláčů nebo závinů

„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…

Polévka z pečeného květáku

Polévka z pečeného květáku

Doporučujeme

30 minut
Špagety s kapustičkami, šunkou a ořechy

Špagety s kapustičkami, šunkou a…

45 minut
Linecké cukroví krok za krokem

Linecké cukroví krok za krokem

45 minut
Crinkles

Crinkles

55 minut
Pracny

Pracny

30 minut
Těstoviny se smetanovou omáčkou, zeleninou a kuřetem

Těstoviny se smetanovou omáčkou,…

30 minut
Teplý salát z restované panenky

Teplý salát z restované panenky

35 minut
Klasická zelňačka

Klasická zelňačka

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

43
Plněné kynuté knedlíky vepřovými výpečky
Plněné kynuté knedlíky…
34
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
29
Penne se špenátem
Penne se špenátem
29
Rumové kuličky nepečené a snadné
Rumové kuličky nepečené…
20
Klasický recept na polevu na perníčky
Klasický recept na…

Zajímavé články

Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám letos všechno povedlo
Dokonalé vánoční cukroví? 12 triků, aby se vám…
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem nebylo jen uhlí
Mikulášská nadílka pro malé i velké: Aby za oknem…
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky, díky kterým to půjde mnohem lépe
Jak rozlousknout vlašské ořechy? Zkuste triky,…
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte se ho podle video návodu
Linecké těsto, které se nelepí a nepraská: Naučte…
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete mít hotové do 30 minut
Od pondělí do pátku: Báječné večeře, které budete…
AHA.cz Hanychová šílená strachy: Rozárka v umělém spánku

Hanychová šílená strachy: Rozárka v umělém spánku

Mimibazar Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Adventní čas: Víte, co symbolizuje?

Dáma.cz Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Jak na nejlepší vánoční cukroví? 12 tipů a triků, díky nimž zvládnete pečení jako profík!

Blesk pro ženy Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Už nepatří jen na chalupu a na lyžařské svahy: Tuto mikinu si klidně oblečte jako módní trend

Ženy.cz Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Mozek v základním nastavení: Proč je dobré občas nemyslet vůbec na nic?

Blesk.cz Obermaierová (79) po pauze a drsné válce: Návrat do Ulice!

Obermaierová (79) po pauze a drsné válce: Návrat do Ulice!

SportRevue.cz FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

FOTO: Ženská kulturistika? Tohle je ale pekelně zrůdná podívaná

Maminka.cz Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Ve dvou letech platila za nejkrásnější batole na světě. Jak vypadá a žije „živá panenka“ Aira Marie Brown dnes?

Blesk Horoskopy Prosincový superúplněk v Blížencích plný napětí, zmatku a stresu. Co dalšího nám přinese?

Prosincový superúplněk v Blížencích plný napětí, zmatku a stresu. Co dalšího nám přinese?

Další doporučené recepty:

Hermelín s olivami v pršutu
Hermelín s olivami v pršutu
Hermelín s volským okem
Hermelín s volským okem
Hermelín se šunkou v pivním těstíčku
Hermelín se šunkou v pivním těstíčku
Hermelínka-pomazánka
Hermelínka-pomazánka
Hermelínová bageta  - zapečená
Hermelínová bageta - zapečená
Hermelínová mozajka
Hermelínová mozajka
  • Recepty.cz
  • Hermelín v listovém těstíčku
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact