• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Haškův guláš
Napište svůj komentář k receptu

Haškův guláš

autor: cubr
0.0
moje hodnoceni
4.7
hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Haškův guláš
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 300
      g hovězí maso
    • 300
      g vepřová plec
    • 300
      g cibule
    • 2
      lžíce rajský protlak
    • 4
      stroužek česnek
    • paprika - sladká
    • kmín
    • sůl
    • pepř mletý
    • majoránka
    • feferonka
    • chleba strarý skrojek - na zahuštění

Postup přípravy receptu

1
Nadrobno nakrájenou cibulku osmahneme na oleji dohněda, přidáme kmín a rajčatový protlak a restujeme základ. Přidáme hovězí maso nakrájené na kostky a restujeme ho v základu, až pustí šťávu. Posypeme paprikou a znovu krátce restujeme. Zalijeme vodou a dusíme až maso změkne. Teprve potom přidáme na kostky nakrájenou vepřovou plec a vše znovu dusíme až je maso měkké. Zahustíme nastrouhaným tvrdým chlebem, dochutíme česnekem, majoránkou, pepřem, feferonkami a dle chuti popepříme a osolíme. Podáváme s knedlíkem nebo pečivem.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Guláš z divočáka (kančí guláš)

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým zelím

Zelný eintopf aneb guláš s hlávkovým…

Bramborový guláš III.

Bramborový guláš III.

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Alena | 11. 9. 2007 20:12

    Opravdu výborný gulášek, moc jsme si na něm pochutnali.

  • Jan Lehmann | 17. 5. 2006 08:58

    Je to skutečně vynikající recept,když jsem dělal kuchařinu na Vysočině,tak mě to naučil starší kuchař.Mohu jen doporučit dvě vylepšení.1-když budete přidávat hov.maso přidejte spolu s ním česnek nakrájený na plátky!!2-při servírování ještě k cibuli přidejte sterilovanou červenou kapii.Přeji všem dobrou chuť.

  • Radim Kolarsky | 22. 12. 2005 02:01

    Nadhera! Povedlo se! Stejne tak jako predchazejici komentar, i me se povedl perfektni gulas bez sacku od Knorra. Trochu jsem si recept upravil: misto feferonek jsem pridal mletou cervenou chile papriku. Je to lepsi pro barvu a doda to gulasi lepsi riz nez feferonky (ty jsou podle meho moc slabe). Cerveny chile prasek se da koupit v kazdem obchode kde prodavaji mexickou kuchyni (napr. Tesco). Zadruhe jsem k duseni nepouzil vodu, ale lahev piva (v duchu Jaroslava Haska samozrejme), coz dalo gulasi este vic robustnostni a i chute. Zdravi,-- Radim

  • Xym | 17. 10. 2005 17:37

    Tento gulas robievam velmi casto, je velmi chutny a jednoduchy na pripravu. Na zaver este pridavam na kocky pokrajane surove zemiaky a varim do zmaknutia, krasne gulas zahustia.

  • Alexandra Seif | 25. 7. 2005 17:22

    Bomba,podařil se mi můj první guláš bez toho, abych do něj dala cokoli umělého / kupované sáčky se se šťávou k mjasu ap./. Jinak doporučuji do hotového jídla nakrájet ještě pár koleček čerstvé cibule /rada manžela/ a je to fykt vynikající ňamka.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Hovězí
Maso Hovězí Oběd Večeře Dušení Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Chleba Cibule Feferonka Hovězí maso Kmín Majoránka Paprika - sladká Pepř mletý Rajský protlak Sůl Vepřová plec
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pomazánka z makrely

Pomazánka z makrely

Smažené plněné kapustové listy (závitky)

Smažené plněné kapustové listy …

Nepečený malinový dort do misky

Nepečený malinový dort do misky

Letní linecký koláč

Letní linecký koláč

Nivová pomazánka s mozzarelou

Nivová pomazánka s mozzarelou

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně - dýňová omáčka

Dýně s kořenovou zeleninou na smetaně…

Celerová pomazánka s česnekem

Celerová pomazánka s česnekem

Fazolový salát - rychle a chutně

Fazolový salát - rychle a chutně

Meruňkové smoothie

Meruňkové smoothie

Doporučujeme

50 minut
Kuřecí prsa na kari se smetanou

Kuřecí prsa na kari se smetanou

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

270
Grilovaná zelenina s omáčkou chimichurri a fetou
Grilovaná zelenina s…
21
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…
17
Chilli sin carne polévka
Chilli sin carne polévka
15
Jednoduchá rajská omáčka
Jednoduchá rajská omáčka
15
Jablečný štrúdl z listového těsta
Jablečný štrúdl z…

Zajímavé články

Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan, francouzský fougasse nebo italskou focacciu
Tak trochu jiný chleba: Jak na indický naan,…
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se vyplatí, odměnou vám bude opravdová lahůdka
Jak snadno usušit švestky v troubě? Trpělivost se…
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
AHA.cz Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Brodská sbalila kufry: Životní kapitola končí

Mimibazar Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Silná imunita bez stresu: 5 ověřených tipů pro zdraví celé rodiny

Dáma.cz Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Bylinky podle horoskopu: Které rostliny prospívají vašemu znamení?

Blesk pro ženy Robert Redford: V posteli byl nejlepší, ze všeho nejvíce miloval ale samotu!

Robert Redford: V posteli byl nejlepší, ze všeho nejvíce miloval ale samotu!

Ženy.cz Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Krize středního věku? Muži jsou borci a ženy trapné, ale proč?

Blesk.cz Smutek hvězd po smrti Redforda (†89):  Pocta legendě i zlomené srdce

Smutek hvězd po smrti Redforda (†89): Pocta legendě i zlomené srdce

SportRevue.cz FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

FOTO: Krásky z greenů. Klára Spilková a 32 dalších nejhezčích (ex)golfistek na světě

Maminka.cz První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

První sedmerčata na světě: 42 lahví mléka a 52 plenek denně. Jejich táta nezvládl péči a opustil je, dnes jsou z nich premianti

Blesk Horoskopy Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

Co se děje po smrti? 7 věcí, které jste o reinkarnaci možná nevěděli

  • Recepty.cz
  • Haškův guláš
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact