• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Haše ze syrového masa
Napište svůj komentář k receptu

Haše ze syrového masa

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.8
hodnotilo: 78
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Haše ze syrového masa
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová plec
    • 2
      ks cibule 1-2
    • tuk na osmažení cibulky
    • vývar nebo vařící voda
    • pepř mletý
    • sůl
    • strouhanka
    • 4
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Cibulku osmahneme na tuku do zlatova. Syrové plecko pomeleme, osolíme a krátce i se šťávou osmahneme na cibulce, až zbělá, přidáme pepř, hrstku strouhanky a podle potřeby tolik horkého vývaru, aby se haše pěkně dusilo (přibližně 1 1/2-2 dcl) - asi 1 hodinu. Nakonec přidáme rozšlehaná vejce a mícháme, až jsou vajíčka prosmažená. Ne však dlouho, haše by se hodně dorobilo.
2
Podáváme s vařeným bramborem a libovolným zeleninovým salátem, třeba jen hlávkovým.
3
Je to velice oblíbený pokrm zvláště dětí. Je však velice důležité, aby maso na přípravu haše bylo syrové!!! Haše z vařeného masa není nikdy tak šťavnaté a chutné - tuto radu jsem dostala od zkušené kuchařky a kdo to tak vyzkoušel, dal mi za pravdu, chutná skvěle.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Králičí haše

Králičí haše

Zapečená králičí haše

Zapečená králičí haše

Rizoto ze sojového masa

Rizoto ze sojového masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Drahunkas
    Drahunkas | 12. 12. 2013 12:06

    Díky za recept, dělala jsem z krůtího mletého a veliká mňamka :-)

  • MartikK
    MartikK | 3. 5. 2011 15:34

    Moc nám všem chutnala. Jako malá jsem milovala tu, co dělala babička. Ta ji ještě zapékala. Asi příště vyzkouším dát do pekáčku a zapéct v troubě.

  • lenka žilková | 27. 2. 2008 11:24

    Moc dobré,na závěr jsem dochutila majoránkou.

  • Marika | 7. 6. 2007 16:39

    Robila som presne podľa receptu, veľmi chutné, vôbec nie suché

  • Anna Bruno | 30. 4. 2007 14:19

    Jozefe, nevím, zda by kratší doba stačila. Můžete to vyzkoušet. Já to dělám opravdu asi 50 minut až hodinu. Haše jsem ve škole stejně jako většina ostatních upřimně nesnášela. Toto je ale opravdu bezvadné. Dokud jsem ho poprvé neochutnala v této úpravě, bylo pro mne vždycky fuj, tak jak píše Štěpa. :)))

  • Jozef T. | 29. 4. 2007 15:08

    Nezdá sa Vám, ze 1 hodina je na mleté bravcové mäso prílis? Zvykne byt hotové za 15-20 min. Po dlhsej dobe zostane velmi suché.

  • štěpa | 29. 4. 2007 12:15

    fuj, haše a oblíbené jídlo dětí?co pamatuju jídeny od školky až po průmku, každej se ošklíbal,ale proti gustu....hezký den

  • Jana St. | 27. 4. 2007 12:46

    Také ji dělám, ale častěji ze zbytku vařenéh hovězího z polévky a mým jedlíkům chutná více ta z toho hovězího vařeného masa. Ale obojí je dobrota a dělám to vždy když nevím co zrovna uvařit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Pepř mletý Strouhanka Sůl Tuk Vejce Vepřová plec Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Borůvkový koláč s ořechovou posypkou

Cheesecake III.

Cheesecake III.

Kuře ,,MACO“

Kuře ,,MACO“

Zapékaná zelenina se sýrem

Zapékaná zelenina se sýrem

Francouzské brambory - bez vaření

Francouzské brambory - bez vaření

Vegetariánská rýže

Vegetariánská rýže

Vařené mušle

Vařené mušle

Bublanina z remosky

Bublanina z remosky

Knedlíky s borůvkovým žahourem

Knedlíky s borůvkovým žahourem

Doporučujeme

20 minut
Čočkový dhál

Čočkový dhál

20 minut
Dýňová polévka s hruškami

Dýňová polévka s hruškami

40 minut
Houbová omáčka II.

Houbová omáčka II.

30 minut
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem

Krupicový dezert se švestkovým…

30 minut
Topinky se smaženicí

Topinky se smaženicí

40 minut
Nepečený jablkový dort

Nepečený jablkový dort

30 minut
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem

40 minut
Houbový guláš

Houbový guláš

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

46
Jednoduchý rýžový nákyp se švestkami
Jednoduchý rýžový nákyp…
45
Krupicový dezert se švestkovým rozvarem
Krupicový dezert se…
41
Křenové topinky s vejcem
Křenové topinky s vejcem
41
Pangas v sýrovo-smetanové omáčce
Pangas v sýrovo…
35
Nepečený jablkový dort
Nepečený jablkový dort

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních večeří z brambor
Od pondělí do pátku: 5 rychlých a originálních…
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné, pochutnáte si na nich a někdy dokáží i zázraky
7 českých podzimních superpotravin: Jsou levné,…
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti, které potěší nejen vášnivé houbaře
Nejkrásnější houbové dorty: Originální sladkosti,…
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4 recepty, jak je chutně využít
Šípky jsou skvělé na imunitu i v kuchyni: 4…
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin: Krása a kreativita v jednom
Nejkrásnější podzimní věnce z jedlých surovin:…
AHA.cz Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Bohdalová ve společnosti: Tajemný doprovod vzbudil otázky

Mimibazar Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Recenze aplikace Molecula: Inovace v péči o zdraví! Pomáhá mít zdraví celé rodiny pod kontrolou

Dáma.cz Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Přání k narozeninám: Inspirace na pár textů do SMS i na papír

Blesk pro ženy Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ofiny jsou zpět! Jaký typ bude hitem tohoto podzimu?

Ženy.cz Na slovíčko s teniskami: Dokonalá synergie stylu a pohodlí

Na slovíčko s teniskami: Dokonalá synergie stylu a pohodlí

Blesk.cz StarDance Tour se blíží: Jak se změnili tanečníci! Fotky z archivu a dnes

StarDance Tour se blíží: Jak se změnili tanečníci! Fotky z archivu a dnes

SportRevue.cz FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

FOTO: 41 žen známých (ex)tenistů. Kdo má (nebo měl) doma největší kočku?

Maminka.cz GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

GALERIE: Když se dítě narodí v plodovém vaku, je to zázrak! Kterým slavným maminkám se to poštěstilo? A jak to vypadá?

Blesk Horoskopy Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

Ezoterické rituály na podzimní rovnodennost: Jak přilákat lásku a hojnost?

  • Recepty.cz
  • Haše ze syrového masa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact