• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Haše ze syrového masa
Napište svůj komentář k receptu

Haše ze syrového masa

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.6
hodnotilo: 39
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Haše ze syrového masa
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      kg vepřová plec
    • 2
      ks cibule 1-2
    • tuk na osmažení cibulky
    • vývar nebo vařící voda
    • pepř mletý
    • sůl
    • strouhanka
    • 4
      ks vejce

Postup přípravy receptu

1
Cibulku osmahneme na tuku do zlatova. Syrové plecko pomeleme, osolíme a krátce i se šťávou osmahneme na cibulce, až zbělá, přidáme pepř, hrstku strouhanky a podle potřeby tolik horkého vývaru, aby se haše pěkně dusilo (přibližně 1 1/2-2 dcl) - asi 1 hodinu. Nakonec přidáme rozšlehaná vejce a mícháme, až jsou vajíčka prosmažená. Ne však dlouho, haše by se hodně dorobilo.
2
Podáváme s vařeným bramborem a libovolným zeleninovým salátem, třeba jen hlávkovým.
3
Je to velice oblíbený pokrm zvláště dětí. Je však velice důležité, aby maso na přípravu haše bylo syrové!!! Haše z vařeného masa není nikdy tak šťavnaté a chutné - tuto radu jsem dostala od zkušené kuchařky a kdo to tak vyzkoušel, dal mi za pravdu, chutná skvěle.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Králičí haše

Králičí haše

Zapečená králičí haše

Zapečená králičí haše

Rizoto ze sojového masa

Rizoto ze sojového masa

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Drahunkas
    Drahunkas | 12. 12. 2013 12:06

    Díky za recept, dělala jsem z krůtího mletého a veliká mňamka :-)

  • MartikK
    MartikK | 3. 5. 2011 15:34

    Moc nám všem chutnala. Jako malá jsem milovala tu, co dělala babička. Ta ji ještě zapékala. Asi příště vyzkouším dát do pekáčku a zapéct v troubě.

  • lenka žilková | 27. 2. 2008 11:24

    Moc dobré,na závěr jsem dochutila majoránkou.

  • Marika | 7. 6. 2007 16:39

    Robila som presne podľa receptu, veľmi chutné, vôbec nie suché

  • Anna Bruno | 30. 4. 2007 14:19

    Jozefe, nevím, zda by kratší doba stačila. Můžete to vyzkoušet. Já to dělám opravdu asi 50 minut až hodinu. Haše jsem ve škole stejně jako většina ostatních upřimně nesnášela. Toto je ale opravdu bezvadné. Dokud jsem ho poprvé neochutnala v této úpravě, bylo pro mne vždycky fuj, tak jak píše Štěpa. :)))

  • Jozef T. | 29. 4. 2007 15:08

    Nezdá sa Vám, ze 1 hodina je na mleté bravcové mäso prílis? Zvykne byt hotové za 15-20 min. Po dlhsej dobe zostane velmi suché.

  • štěpa | 29. 4. 2007 12:15

    fuj, haše a oblíbené jídlo dětí?co pamatuju jídeny od školky až po průmku, každej se ošklíbal,ale proti gustu....hezký den

  • Jana St. | 27. 4. 2007 12:46

    Také ji dělám, ale častěji ze zbytku vařenéh hovězího z polévky a mým jedlíkům chutná více ta z toho hovězího vařeného masa. Ale obojí je dobrota a dělám to vždy když nevím co zrovna uvařit.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
Maso Vepřové Večeře Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Pepř mletý Strouhanka Sůl Tuk Vejce Vepřová plec Vývar
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Buchty plněné jahodami a tvarohem

Buchty plněné jahodami a tvarohem

Bramborová pánev (omeleta)

Bramborová pánev (omeleta)

Hummus

Hummus

Pudinková bábovka II.

Pudinková bábovka II.

Azu po česku

Azu po česku

Bylinkové kuře (králík) pečené na hlívě

Bylinkové kuře (králík) pečené na…

Koka dort

Koka dort

Kuřecí prsa s cuketou

Kuřecí prsa s cuketou

Telecí roláda s jablky, hrozny a perníkem

Telecí roláda s jablky, hrozny a…

Doporučujeme

20 minut
Marinované řecké kuře

Marinované řecké kuře

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Poslední sledované recepty

475
Vepřové s pepřovou omáčkou
Vepřové s pepřovou…
187
Citronový koláč z mléčné rýže
Citronový koláč z mléčné…
58
Kuřecí penne romana
Kuřecí penne romana
27
Med ze sedmikrásek
Med ze sedmikrásek
25
Kuře (nejen) na bramborách
Kuře (nejen) na…

Zajímavé články

Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký letní den svěžím a zdravým drinkem
Osvěžující snídaňová smoothie: Odstartujte horký…
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na pánvi
Dokonalý smažák: 4 triky, aby se neroztekl na…
AHA.cz Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Nedvěd po večerech bez Dary: Idylka se hroutí

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Saka a blejzry pro letošní jaro: Takto je nosí známé influencerky nad 50!

Blesk pro ženy Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Kraťasy a široká stehna? Klidně, když víte, po jakých sáhnout!

Ženy.cz Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Chození pěšky mi změnilo život. Přestalo mě bolet břicho a zlepšila se mi psychika

Blesk.cz Překvapení na letním mejdanu hvězd! Dorazil i zraněný Janek Bartoška

Překvapení na letním mejdanu hvězd! Dorazil i zraněný Janek Bartoška

SportRevue.cz FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

FOTO: Holky s šišatým míčem. Podívejte se na polonahé krásky z nejrajcovnější sportovní soutěže na světě

Maminka.cz Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Pobuřující a zvrhlé? Nikoli, takhle se vychovávalo za dob našich prababiček. Neuvěřitelné fotografie jsou důkazem!

Blesk Horoskopy Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

Největší pedanti a puntičkáři z celého zvěrokruhu: Kdo je opravdu nesnesitelný?

  • Recepty.cz
  • Haše ze syrového masa
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact