• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Harlekýnský chlebíček
Napište svůj komentář k receptu

Harlekýnský chlebíček

autor: Ladia
0.0
moje hodnoceni
5.0
hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Harlekýnský chlebíček
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 1
      ks veka
    • 150
      g máslo
    • 1
      lžíce sardelová pasta
    • 1
      ks vejce
    • 1
      ks čabajská klobása
    • 1
      ks zelená paprika
    • 1
      ks tavený sýr

Postup přípravy receptu

1
Veku rozpůlíme, vydlabeme střídku a otvor naplníme směsí pomocí vařečky, spojíme, zabalíme do fólie a necháme ztuhnout. Směs připravíme vyšleháním másla, sýra, sardelové pasty a vmícháme kostičky vejce, klobásy a papriky. Krájíme plátky a podáváme se zeleninovým salátem jako rychlé a znamenité občerstvení.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Jiříkův biskupský chlebíček

Jiříkův biskupský chlebíček

Květákovo-toustový chlebíček

Květákovo-toustový chlebíček

Cuketový řez ala biskupský chlebíček

Cuketový řez ala biskupský chlebíček

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Taryrta | 11. 2. 2012 22:33

    Kromě toho, že jsem také veku nepůlila, jsem dělala podle receptu a výsledek dopadl nad moje očekávání! V'ýborné a rychlé, budu opakovat. Pro mě lepší než chlebíčky (které mi moc nejdou, možná jsem na ně nenašla ten správný recept).

  • Vaclav Fronek | 17. 12. 2008 11:03

    Taky děláme.Nepůlíme, ale opatrně vydlabeme a střídku použijeme ve směsi s máslem, sadynkami, salámem, okurkou, vajíčkem natvrdo,apod. Dochuceno hořčicí pepřem a pod.Velmi zeslabené stěny večky se opatrně měchačkou vytřou máslem a naplní (namačkají ) směsí . Dá se vychladit. Nařezat a byštit. Bezva. Všem to chutná. Václav.

  • Jana Kutačová | 27. 10. 2006 10:25

    Verčo: nejsem autorka receptu,ale dělala jsem takovou plněnou veku několikrát a vždy jsem ji šoupla do ledničky a tam ztuhla po 2 hodinách báječně.Nejlépe je však nechat ji v chladu déle,lépe se proleží a dobře se krájí:o)

  • Verča | 26. 10. 2006 21:43

    kde to necháme ztuhnout v chladničce?předem děkuji za odpověd

  • myšička65 | 18. 4. 2006 16:10

    Já ještě do té směsi dám zpět rozdrobenou střídku, není to tak hutné a vše se zpotřebuje

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Jednohubky
Chuťovky Slané Svačina Večeře Pozdní večeře Oslava Dobrůtka Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čabajská klobása Máslo Sardelová pasta Tavený sýr Vejce Veka Zelená paprika
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pikantní žebírka na grilu

Pikantní žebírka na grilu

Grilovací marináda I.

Grilovací marináda I.

Cuketový kotlík

Cuketový kotlík

Česneková krkovička naložená v mléce

Česneková krkovička naložená v mléce

Kokosový koláč

Kokosový koláč

Broskvové řezy II.

Broskvové řezy II.

Pekanový koláč

Pekanový koláč

Masový vývar s petrželovými noky

Masový vývar s petrželovými noky

Ananasová bábovka - vláčná

Ananasová bábovka - vláčná

Doporučujeme

50 minut
Francouzské brambory s pórkem

Francouzské brambory s pórkem

50 minut
Šakšuka v praprikách

Šakšuka v praprikách

40 minut
Cuketové hranolky

Cuketové hranolky

30 minut
Ostružiny s mandlovou drobenkou

Ostružiny s mandlovou drobenkou

80 minut
Ratatouille

Ratatouille

80 minut
Cuketová bábovka

Cuketová bábovka

40 minut
Kuřecí prsa Caprese

Kuřecí prsa Caprese

40 minut
Krémová polévka s fazolkami a koprem

Krémová polévka s fazolkami a koprem

75 minut
Vanilkový cheesecake

Vanilkový cheesecake

Poslední sledované recepty

167
Dršťková z bedel
Dršťková z bedel
147
Rajčatová polévka & sýrové minisendviče
Rajčatová polévka &…
138
Lehký bramborový salát s hráškem a chřestem
Lehký bramborový salát s…
70
Vánoční punč II.
Vánoční punč II.
63
Malinovo-jahodové muffiny
Malinovo-jahodové muffiny

Zajímavé články

Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich místo kečupu výbornou omáčku nejen na těstoviny
Jak ještě zužitkovat rajčata? Vyrobte z nich…
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové ho zvládnete jedna báseň
Štrúdl je lahůdka! S receptem od Laďky Něrgešové…
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji využít v kuchyni, aby vám chutnala
Aronie je trpká, ale velmi zdravá: Tipy, jak ji…
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je uchovat na zimu
Máte velkou úrodu rajčat? 3 recepty, jak je…
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání až po senzační recepty
Jak na dokonalé krevety? Od výběru přes loupání…
AHA.cz Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Zdrcený Vydra od Bouškové: Smutné, ale tohle je prostě život

Mimibazar Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Královna pozdního léta: Vše, co jste nevěděli o švestkách

Dáma.cz Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Největší klikaři zvěrokruhu: Těmto znamením vždycky všechno projde

Blesk pro ženy Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Trendy podzimní šaty podle stylistky: Které jsou kritické k postavě a co jí naopak lichotí?

Ženy.cz 7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

7 maličkostí, které mě zaručeně vytočí. Máte to stejně?

Blesk.cz 18letý syn moderátorky StarDance Kostkové: Stěhuje se pryč od mámy! Chce bydlet u prarodičů...

18letý syn moderátorky StarDance Kostkové: Stěhuje se pryč od mámy! Chce bydlet u prarodičů...

SportRevue.cz FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

FOTO: Gabriela Koukalová a 49 dalších největších krásek zimních sportů tohoto tisíciletí

Maminka.cz Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Jak rodiče vychovávají neúspěšné děti? Co při výchově nedělat, aby byly děti spokojené a sebevědomé?

Blesk Horoskopy Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Zdravotní problémy podle horoskopu: Jaké bylinky se hodí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu?

Další doporučené recepty:

Harissa pasta
Harissa pasta
Harlekýn
Harlekýn
Harlekýnská veka dle p. Sandtnerové
Harlekýnská veka dle p. Sandtnerové
Has brown ze strouhaných brambor
Has brown ze strouhaných brambor
Hasenöhrl (zaječí uši)
Hasenöhrl (zaječí uši)
Haštalský řízek
Haštalský řízek
  • Recepty.cz
  • Harlekýnský chlebíček
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact