• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Vánoce Jedlé dárky
  • Recepty.cz
  • Halušky se zelím a vařeným masem
Napište svůj komentář k receptu

Halušky se zelím a vařeným masem

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
4.0
hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: střední
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Halušky se zelím a vařeným masem
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • halušky Bramborové
    • 1
      kg kysané zelí
    • 0,75
      kg uzený bok Libový
    • 1
      ks cibule
    • sůl
    • 1
      lžíce sádlo

Postup přípravy receptu

1
Halušky připravíme z brambor, hladké mouky, vejce, soli. Těsto nesmí být husté, aby šlo dobře protlačit děrovaným sítem na halušky vaříme asi 3-5 min. Halušek by mělo být asi 1-1,5 kg. Zelí propláchneme studenou vodou, vložíme do hrnce, zalijeme trochou vody a společně s bůčkem, rozděleným na menší kousky vaříme do změknutí. Cibuli nakrájíme na drobno, na sádle osmažíme do růžova, přidáme uvařený a na kostičky nakrájený bok, mirně orestujeme a smícháme s haluškami a zelím.
2
Lze dochutit trochou vegety nebo přisolit, vše podle chuti. Jsou i tací, kteří toto vše krátce zapečou v horké troubě.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Ořechové tyčinky s vařeným krémem

Ořechové tyčinky s vařeným krémem

Rychlá koprová omáčka s vařeným vejcem

Rychlá koprová omáčka s vařeným vejcem

Halušky se zelím

Halušky se zelím

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Vítek | 12. 10. 2012 12:52

    Čtu to pozdě,ale souhlasím,že Vegeta a podobné umělé příchutě do jídla nepatří.Plně se ztotožňuji s Lenkou. :-D

  • Lenka | 21. 2. 2012 16:03

    Vegeta ? To je barbarství - neumíte se obejít bez těchto glutamatových šidítek po kterých chutná všechno stejně ? Pak jsta velice špatná kuchařka. :-D

  • Kateřina | 22. 3. 2011 11:28

    Vy mi děláte chutě! A to chci hubnout do plavek :-S !

  • Mira | 9. 3. 2011 15:10

    Já dávám místo bůčku uzená žebra a potom ana talíři poleji usmaženou cibulkou s anglickou slaninou.Velmi doporučuji

  • J.Tereza | 5. 2. 2011 09:55

    Kapusta sa v prvom rade nepreplachuje, minerály a vitamíny sú dôležité pre nás, nie pre kanál. A rozhodne sa nevarí, ale dusí, podusená sa zmieša s haluškami. Zápražku ( jíšku ) určite nie, toto nie je prívarok, ale halušky s kapustou.

  • sofka
    sofka | 5. 2. 2011 00:33

    Z povařeného zelí slít vodu , přidat jíšku z brambory a dochutit ,sůl,mletý pepř a vegeta i troška drceného kmínu a nemá to chybu. :-)

  • Renata | 15. 11. 2007 11:58

    No nevím, zelí jsem povařila a musím říct, že mi ani trochu nechutnalo :(. Ale halušky byly dobré.

  • Lenka | 1. 2. 2007 09:46

    Tento recept je opravdu výborný. Dávám 1.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Uzeniny & mleté maso
Maso Uzeniny Oběd Večeře Smažení Vaření Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Halušky Kysané zelí Sádlo Sůl Uzený bok
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce

Pečená kuřecí stehýnka na šlehačce

Šumavský králík

Šumavský králík

Dukátové buchtičky

Dukátové buchtičky

Pudinkový dort z listového těsta a jablky

Pudinkový dort z listového těsta a…

Broskvové řezy s pudinkem

Broskvové řezy s pudinkem

Pražené mandle

Pražené mandle

Indiánci

Indiánci

Gratinovaná brokolice

Gratinovaná brokolice

Těstoviny (nejen) s krevetami a cuketou

Těstoviny (nejen) s krevetami a…

Doporučujeme

15 minut
15minutová česnečka

15minutová česnečka

40 minut
Marry Me Chicken

Marry Me Chicken

90 minut
Perníčky

Perníčky

75 minut
Klasická gulášová polévka

Klasická gulášová polévka

50 minut
Nejjednodušší jablečný koláč

Nejjednodušší jablečný koláč

30 minut
Nejlepší vaječný likér

Nejlepší vaječný likér

60 minut
Pomazánka z pečeného česneku

Pomazánka z pečeného česneku

45 minut
Sušenky s arašídovým krémem

Sušenky s arašídovým krémem

50 minut
Čokoládovo-karamelový koláč

Čokoládovo-karamelový koláč

Poslední sledované recepty

51
Šunková pěna podle ČSN
Šunková pěna podle ČSN
29
Česnekové výhonky s rýží
Česnekové výhonky s rýží
28
Australská čokoládová buchta z červené řepy
Australská čokoládová…
18
Tvarohové řezy
Tvarohové řezy
15
Zapečené vaječné toasty
Zapečené vaječné toasty

Zajímavé články

Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta, náplně i polevy
Velký tahák na vánoční pečení: Recepty na těsta,…
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití, které potěší i jako dárek
Domácí vánoční likéry: Skvělé sváteční pití,…
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta, polevy a spousta rad a tipů, aby se vám vánoční perníčky povedly
Velký perníčkový speciál: Recepty na těsta,…
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené tipy a trik, jak udělat z kyselých plodů sladké
Jak poznat nejchutnější mandarinky? Dva ověřené…
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam vyrazit na svařák, trdelník a další dobroty?
Nejhezčí vánoční trhy u nás i za hranicemi: Kam…
AHA.cz Račte vstoupit! Gregorová opět nezklamala

Račte vstoupit! Gregorová opět nezklamala

Mimibazar Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Tipy na vánoční dárky 2025: Inspirace pro celou rodinu

Dáma.cz Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Toto je nejošklivější žena světa: Mrkněte na její fotky od miminka do dospělosti

Blesk pro ženy Žhavé modely z premiéry Bachelor: Smyslné róby, hluboké výstřihy i sexy detaily

Žhavé modely z premiéry Bachelor: Smyslné róby, hluboké výstřihy i sexy detaily

Ženy.cz Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Vysoký bodycount: Proč je chlap frajer, a žena levná?

Blesk.cz Eliška Kaplický zrekonstruovala »Havlovu« vilu:  60 milionů a dva roky práce

Eliška Kaplický zrekonstruovala »Havlovu« vilu: 60 milionů a dva roky práce

SportRevue.cz FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

FOTO: Vzpomínáte? 28 krásek, které jsme sledovali na olympiádě v Pchjongčchangu

Maminka.cz Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Sedminásobná máma Markéta Šichtařová o dětech: 5 trsů banánů, 6 kilo jablek, 40 balíčků šunky týdně. A žádné zlobení

Blesk Horoskopy Nový díl Eroskopu: Velká erotická předpověď! Rady od sexy řemeslníka...

Nový díl Eroskopu: Velká erotická předpověď! Rady od sexy řemeslníka...

Další doporučené recepty:

Halušky se zelím
Halušky se zelím
Halušky se zelím
Halušky se zelím
Halušky se zelím a slaninou
Halušky se zelím a slaninou
Halušky se zelím II.
Halušky se zelím II.
Halušky z lososa v rajčatové omáčce
Halušky z lososa v rajčatové omáčce
Halwa Paneton
Halwa Paneton
  • Recepty.cz
  • Halušky se zelím a vařeným masem
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact