• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Halloweenský perník
Napište svůj komentář k receptu

Halloweenský perník

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 33
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Halloweenský perník
Halloweenský perník
Halloweenský perník
Halloweenský perník
Halloweenský perník
Halloweenský perník
Halloweenský perník
Halloweenský perník
Halloweenský perník
Halloweenský perník
8fotografií
Nahrát fotku
 

Velmi rychlý a jednoduchý moučník, který je krásně vláčný a nadýchaný a po nazdobení už navždy bude nedílnou součástí vašeho halloweenského pohoštění.

Suroviny

1 porce
    • 2
      hrnek hladká mouka
    • 1
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr
    • 2
      hrnek mléko
    • 1
      hrnek olej
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks prášek do perníku
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      balení čokoládový pudink v prášku
    • 3
      lžíce kakao holandské
    • 1
      špetka sůl
  • na zdobení:
    • citronová poleva
    • poleva cukrová
    • marsmallow

Postup přípravy receptu

1
Smíchejte zvlášť suché a zvlášť tekuté ingredience. Po řádném promíchání, obě směsi spojte a vyšlehejte v hladké těsto. Poté přelijte těsto do moukou vysypaného či pečícím papírem vyloženého plechu a dejte péct na 20-30 minut do vyhřáté trouby na 170°C. Pečte, dokud špejle zapíchnutá do středu, nevyjde čistá. Upečený perník nechte vychladnout.

RADA: VIDEO, jak upéct domácí Míša řezy

2
Mezitím si můžete připravit cukrovo – citrónovou polevu, kterou použijete na nazdobení. Šťávu z jednoho citrónu smíchejte s cca 1-2 lžícemi horké vody, poté postupně přisypávejte cukr a šlehejte, dokud poleva nezíská hustší konzistenci. Podle potřeby můžete přidat cukr nebo citrón. Vychladlý perník nakrájejte na kousky a pomocí polevy a marshmallow bonbónů nazdobte.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak upéct domácí čokoládové sušenky

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Perník II.

Perník II.

Perníkové hvězdičky

Perníkové hvězdičky

Perníkové lívance

Perníkové lívance

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Nejlepší dezerty Perník
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová poleva Čokoládový pudink Cukr Hladká mouka Kakao Marsmallow Mléko Olej Poleva cukrová Polohrubá mouka Prášek do pečiva Prášek do perníku Sůl Vanilkový cukr Vejce

Čokoládové sušenky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Hrachová polévka - dietní

Hrachová polévka - dietní

Velikonoční nádivka

Velikonoční nádivka

Pudinkové řezy

Pudinkové řezy

Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem

Domácí rohlíky plněné šunkou a sýrem

Bulharské řezy

Bulharské řezy

Tmavý čokoládový koláč

Tmavý čokoládový koláč

Bábovka s medem, ricottou a jablky

Bábovka s medem, ricottou a jablky

Jablkovo-tvarohový koláč se skořicovou drobenkou

Jablkovo-tvarohový koláč se…

Tuňáková pomazánka s olivami na chlebíčky nebo jednohubky

Tuňáková pomazánka s olivami na…

Doporučujeme

25 minut
Vietnamské palačinky s krevetami

Vietnamské palačinky s krevetami

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Čokoládové sušenky

Poslední sledované recepty

104
Poctivá kuřecí polévka
Poctivá kuřecí polévka
82
Bleskové špagety s rajčaty a burratou
Bleskové špagety s…
64
Citronový koláč z mléčné rýže
Citronový koláč z mléčné…
35
Jednoduché rybízové muffiny / koláč
Jednoduché rybízové…
33
Bramborovo-zeleninový guláš
Bramborovo-zeleninový…

Zajímavé články

Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a připravit, aby chutnala jako z restaurace
Žebra na grilu: Jak je vybrat, naložit a…
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito, Mango Lassí nebo nealko Gin Tonic
Letní drinky bez alkoholu: Zkuste Virgin Mojito,…
7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
AHA.cz Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Všechno je jinak! Sandeva ohlásila konec!

Mimibazar Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Jak přežít léto, když nejste milovník horka

Dáma.cz 10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

10 žen, o kterých neuvěříte, že existují: Jsou dílem přírody, nebo plastických chirurgů?

Blesk pro ženy Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Culíková inspirace: Jak ho ozvláštnit s minimem námahy?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Nový koníček krásné Kate: Princezna včelaří!

Nový koníček krásné Kate: Princezna včelaří!

SportRevue.cz FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

FOTO: Krásky z bazénů. Simona Baumrtová, Bára Seemanová a 30 dalších nejhezčích (ex)plavkyň světa

Maminka.cz Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Bolestné přiznání mámy, jejíž dceři byl na oslavě odepřen dort: Vůči tříletému dítěti to bylo zbytečně kruté, postěžovala si

Blesk Horoskopy Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Cikánský horoskop o vás řekne víc, než myslíte! Jakou povahu vám přisoudil?

Další doporučené recepty:

Halloweenské cupcakes ala netopýři
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Halloweenské makronky s ganache z bílé čokolády
Halloweenské makronky s ganache z bílé…
Halloweenské sušenky
Halloweenské sušenky
Haloweenské prsty
Haloweenské prsty
Halušky
Halušky
Halušky podle Daniely
Halušky podle Daniely
  • Recepty.cz
  • Halloweenský perník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact