• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Halloweenský perník
Napište svůj komentář k receptu

Halloweenský perník

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 33
doba přípravy: 45 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Halloweenský perník
Halloweenský perník
Halloweenský perník
Halloweenský perník
Halloweenský perník
Halloweenský perník
Halloweenský perník
Halloweenský perník
Halloweenský perník
Halloweenský perník
8fotografií
Nahrát fotku
 

Velmi rychlý a jednoduchý moučník, který je krásně vláčný a nadýchaný a po nazdobení už navždy bude nedílnou součástí vašeho halloweenského pohoštění.

Suroviny

1 porce
    • 2
      hrnek hladká mouka
    • 1
      hrnek polohrubá mouka
    • 1
      hrnek cukr
    • 2
      hrnek mléko
    • 1
      hrnek olej
    • 2
      ks vejce
    • 1
      ks prášek do perníku
    • 1
      ks prášek do pečiva
    • 1
      ks vanilkový cukr
    • 1
      balení čokoládový pudink v prášku
    • 3
      lžíce kakao holandské
    • 1
      špetka sůl
  • na zdobení:
    • citronová poleva
    • poleva cukrová
    • marsmallow

Postup přípravy receptu

1
Smíchejte zvlášť suché a zvlášť tekuté ingredience. Po řádném promíchání, obě směsi spojte a vyšlehejte v hladké těsto. Poté přelijte těsto do moukou vysypaného či pečícím papírem vyloženého plechu a dejte péct na 20-30 minut do vyhřáté trouby na 170°C. Pečte, dokud špejle zapíchnutá do středu, nevyjde čistá. Upečený perník nechte vychladnout.

RADA: VIDEO, jak upéct domácí Míša řezy

2
Mezitím si můžete připravit cukrovo – citrónovou polevu, kterou použijete na nazdobení. Šťávu z jednoho citrónu smíchejte s cca 1-2 lžícemi horké vody, poté postupně přisypávejte cukr a šlehejte, dokud poleva nezíská hustší konzistenci. Podle potřeby můžete přidat cukr nebo citrón. Vychladlý perník nakrájejte na kousky a pomocí polevy a marshmallow bonbónů nazdobte.

RADA: Podívejte se na VIDEO, jak upéct domácí čokoládové sušenky

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Perník II.

Perník II.

Perníkové hvězdičky

Perníkové hvězdičky

Perníkové lívance

Perníkové lívance

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Nejlepší dezerty Perník
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Citronová poleva Čokoládový pudink Cukr Hladká mouka Kakao Marsmallow Mléko Olej Poleva cukrová Polohrubá mouka Prášek do pečiva Prášek do perníku Sůl Vanilkový cukr Vejce

Čokoládové sušenky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Marokánky

Marokánky

Zapečené těstoviny s vepřovkou

Zapečené těstoviny s vepřovkou

Chlupaté knedlíky ze solamylu

Chlupaté knedlíky ze solamylu

Klasické kremrole

Klasické kremrole

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Vajíčková pomazánka (méně tučná)

Skvělá pasta na pizzu

Skvělá pasta na pizzu

Máslové řízky

Máslové řízky

Jahodový pohár

Jahodový pohár

Bramborovo-špenátová polévka

Bramborovo-špenátová polévka

Doporučujeme

40 minut
Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a bramborami

Kuřecí paličky s pečenou zeleninou a…

40 minut
Polévka z pečené mrkve a červené čočky

Polévka z pečené mrkve a červené čočky

120 minut
Pikantní pečený bůček

Pikantní pečený bůček

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

50 minut
Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

Cuketové kuličky v rajčatové omáčce

40 minut
Hrnková dýňová roláda

Hrnková dýňová roláda

Křížaly - sušená jablka

Křížaly - sušená jablka

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Čokoládové sušenky

Poslední sledované recepty

21
Vepřové na česneku
Vepřové na česneku
17
Fazolové pivní párky
Fazolové pivní párky
16
Kuřecí (nejen) s rajčaty a rýží
Kuřecí (nejen) s rajčaty…
15
Dresing na hlávkový salát
Dresing na hlávkový salát
15
Dušená jehněčí kolínka s gremolatou
Dušená jehněčí kolínka s…

Zajímavé články

Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli: Naučte se poctivý recept na tuhle klasiku
Nejlepší holandský řízek, jaký jste kdy jedli:…
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat, usušit a zpracovat?
Začínají podzimní šípkové žně! Jak je nasbírat,…
Jablečný závin, který chutná božsky aneb osvědčené triky našich babiček
Jablečný závin, který chutná božsky aneb…
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
7 receptů na tu nejšťavnatější vepřovou krkovičku
AHA.cz Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Konec Krajča! Zpěvák oznámil smutnou zprávu

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Největší smolaři ve vztazích: Znamení, která nikdy nepoznají pravou lásku

Blesk pro ženy Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Oblečte hvězdu mezi svetry: Pro princeznu Kate má speciální význam!

Ženy.cz „Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

„Dělám to přece pro tebe!“ Jak dobré úmysly ničí vztahy

Blesk.cz Hvězdy Milla Jovovich, Lady Gaga a další: Oblékají módu české značky

Hvězdy Milla Jovovich, Lady Gaga a další: Oblékají módu české značky

SportRevue.cz FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

FOTO: Nejrajcovnější hokejová brankářka světa sekla se sportem. Teď se vystavuje v bikinách na Instagramu

Maminka.cz Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Před pěti lety získala titul Nejkrásnější dívka světa. Jak vypadá Anastasiya dnes a čím by chtěla být, až vyroste?

Blesk Horoskopy Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Znamení zvěrokruhu a čakry: Která je ve vašem životě nejdůležitější a kterou byste si měli odblokovat?

Další doporučené recepty:

Halloweenské cupcakes ala netopýři
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Halloweenské makronky s ganache z bílé čokolády
Halloweenské makronky s ganache z bílé…
Halloweenské sušenky
Halloweenské sušenky
Haloweenské prsty
Haloweenské prsty
Halušky
Halušky
Halušky podle Daniely
Halušky podle Daniely
  • Recepty.cz
  • Halloweenský perník
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact