• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Halloweenské sušenky
Napište svůj komentář k receptu

Halloweenské sušenky

autor: Redakce
0.0
moje hodnoceni
3.3
hodnotilo: 111
doba přípravy: 35 minut
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Halloweenské sušenky
Halloweenské sušenky
Halloweenské sušenky
Halloweenské sušenky
Halloweenské sušenky
Halloweenské sušenky
Halloweenské sušenky
5fotografií
Nahrát fotku
 

Sladké halloweenské pokušení ve formě křehkých a jemných sušenek, které skvěle vypadají a ještě lépe chutnají!

Suroviny

20 porce
    • 350
      g polohrubá mouka
    • 150
      g moučkový cukr
    • 130
      g máslo
    • 2
      ks vejce
    • 0,50
      balíček vanilkový cukr
  • Na dozdobení:
    • čokoláda na vaření
    • potravinářské barvivo

Postup přípravy receptu

1
Všechny ingredience společně smíchejte dohromady a míchejte, dokud nevznikne hladké nelepivé těsto. To zabalte do potravinářské folie a dejte na 1 – 2 hodiny odpočinout do lednice.

RADA: VIDEO, jak upéct domácí čokoládové sušenky

2
Troubu si předehřejte na 180 °C. Po vyndání z lednice těsto na pomoučněném vále rozválejte, aby bylo zhruba půl centimetru silné. Pak vykrajujte pomocí vykrajovátek a vykrojené tvary přendejte na pečícím papírem vyložený plech. Pečte cca 8 minut, správně upečené by měly být při dotyku polotvrdé. Upečené sušenky nechte úplně vychladnout.
3
Mezitím si můžete připravit např. bílkovou polevu, kterou použijete na zdobení. Moučkový cukr si prosejte přes jemné sítko do misky. K cukru přidejte bílek, trošku solamylu a lžičku horké vody. Míchejte cca 10 minut, dokud nevznikne nadýchaná hladká poleva, která pomalu z vidličky stéká. Podle požadované konzistence polevy můžete přidat horkou vodu. Polevu si rozdělte do misek a přidejte potravinářské barvivo.
4
Polevu dejte do zdobícího sáčku a dle vlastní představivosti nazdobte již vychladlé sušenky. Do zaschnutí polevy nechte sušenky vyložené na talíři, pak skladujte v uzavřené nádobě.

RADA: VIDEO, jak na čokoládovou polevu

Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Křehké čokoládové sušenky s karamelem

Křehké čokoládové sušenky s karamelem

Sušenky s bonbony a čokoládou

Sušenky s bonbony a čokoládou

Ovesné sušenky

Ovesné sušenky

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Dezerty Sušenky
Pečení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Čokoláda na vaření Máslo Moučkový cukr Polohrubá mouka Potravinářské barvivo Vanilkový cukr Vejce

Čokoládové sušenky

Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Plněná veka II.

Plněná veka II.

Makovec bez vajec II.

Makovec bez vajec II.

Rybí pomazánka od maminy

Rybí pomazánka od maminy

Italská rybí polévka „caciucco“

Italská rybí polévka „caciucco“

Utajená česneková krkovička

Utajená česneková krkovička

Staročeské zelí s kroupami a uzeným

Staročeské zelí s kroupami a uzeným

Salámový dort

Salámový dort

Těstovinový salát s rybou a zeleninou

Těstovinový salát s rybou a zeleninou

Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový

Tvarohový koláč z drobenky - hrnkový

Doporučujeme

40 minut
Ratatouille IV.

Ratatouille IV.

45 minut
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí

Domácí kečup

Domácí kečup

30 minut
Klasické lečo

Klasické lečo

15 minut
Cuketové bramboráky

Cuketové bramboráky

300 minut
Švestková povidla bez míchání

Švestková povidla bez míchání

30 minut
Nepečený ovocný dort

Nepečený ovocný dort

65 minut
Houbová omáčka s bramborovými buchtami

Houbová omáčka s bramborovými buchtami

15 minut
Originální řecké tzatziki

Originální řecké tzatziki

Čokoládové sušenky

Poslední sledované recepty

90
Salámová česnečka se zeleninou
Salámová česnečka se…
61
Dýňové placičky II.
Dýňové placičky II.
47
Čočkový salát s pečenou mrkví a petrželí
Čočkový salát s pečenou…
47
Vepřový guláš (nejen) s husími játry v chlebu
Vepřový guláš (nejen) s…
44
Skvělá omáčka na špagety
Skvělá omáčka na špagety

Zajímavé články

7 oblíbených letních tvarohových dezertů: Využijte naplno tajnou ingredienci našich babiček
7 oblíbených letních tvarohových dezertů:…
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez zbytečného cukru a umělých aromat
Ledový čaj: Recept na domácí variantu bez…
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby chutnala božsky?
Grilovaná zelenina: Jak ji připravit, aby…
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených polévek
Osvěžení do vedra: Objevte kouzlo studených…
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
KVÍZ: Jak zdatný jste houbař? Otestujte se!
AHA.cz Dominika kontra Ivana! Válku Gottových zvrátil osud

Dominika kontra Ivana! Válku Gottových zvrátil osud

Mimibazar Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Micelární voda: Více než jen odlíčení? Zjistěte, proč si ji zamilovaly miliony žen

Dáma.cz Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Moudra našich babiček fungují dodnes: Jak na šťastný vztah podle zralých žen?

Blesk pro ženy Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Módní přiznání Petry Černocké: Nakupuji v Sapě! A k čemu se nikdy nesníží?

Ženy.cz Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Přestaňte mi cpát hormony. Jak těžké je pochopit, že antikoncepci nechci?

Blesk.cz Veronika Žilková naletěla na podvodnou SMS: Okradli ji o obří částku!

Veronika Žilková naletěla na podvodnou SMS: Okradli ji o obří částku!

SportRevue.cz FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

FOTO: Silikonová prsa, plavky a vyrýsované svaly – to je Bikini Olympia

Maminka.cz Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Herečka Brigitte Nielsen po deseti umělých oplodněních a následném porodu v 54 letech: Frida je moje největší výhra!

Blesk Horoskopy Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Největší stíhačky podle horoskopu: Která znamení patří k nejžárlivějším?

Další doporučené recepty:

Halloweenské cupcakes
Halloweenské cupcakes
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Halloweenské makronky s ganache z bílé čokolády
Halloweenské makronky s ganache z bílé…
Halloweenský perník
Halloweenský perník
Haloweenské prsty
Haloweenské prsty
Halušky
Halušky
  • Recepty.cz
  • Halloweenské sušenky
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact