Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Plněný zapékaný květák
Guláš v papiňáku
Pravý segedínský guláš
Těstoviny s houbovou smaženicí
Ředkvičkový salát s bramborem - lehký
Zapečené brambory s mozzarellou a…
Segedín s knedlíkem po našem
Penne se špenátem
Česneková polévka (česnečka) s…
Dýňová panenka Wellington s…
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Pastýřský koláč
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše