Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Florentský telecí řízek
Škvarkové pagáčiky
Masarykovo cukroví z Krkonoš
Domácí chléb VI.
Rebarborový crumble se zakysanou…
Sójové kostky na kari
Bramboráky z chleba
Přírodní plátky se zeleninou a…
Gnocchi / Těstoviny se smetanou,…
"Pizza" z lilku
Domácí lučina
Bleskové kuře na paprice
Bublanina s ostružinami
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Šopský salát
Vanilkový cheesecake
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Makovec se švestkami