Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Kremrole se šlehačkou
Výživný chléb pro domácí pekárnu
Šlehačková roláda III.
Kuře po kreolsku
Špagety se špenátovým pestem
Vaječné placičky se sýrem a šunkou
Zapečený lilek s tuňákem
Listové šátečky (závin) se špenátem
Pečené vepřové ocásky s kořenovou…
Čevapčiči s brambory a žampiony na…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki