Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Zapékaná čekanka po francouzsku
Lahůdkový guláš s fazolkami
Kaldoun
Vajíčka v mikrovlnce
Teplý ovocný koláč - rohlíkový
Pekanový koláč
"Buďáky" - švestkové bochánky (buchty)
Dušené zelí - zadělávané
Křupavé vafle s avokádem, lososem a…
Cuketové stripsy s parmazánem
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí