Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Tvarohové kobližky
Katův šleh (drůbeží)
Gnocchi s rajčatovo-smetanovou…
Žampionová polévka se zakysanou…
Bramboráčky se zelím a slaninou
Penne quattro formaggi
Uzený losos na grilu
Sedmikráskový med s pomerančem
Pesto z medvědího česneku
Mexický hrnec s rýží
Švestkové knedlíky z bramborového…
Klasické lečo
Domácí kečup
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Nepečený ovocný dort
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí