Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Přírodní řízek se smaženou cibulí
Škvarkové pagáčiky
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Boloňské špagety a la Krupi
Tvarohový krém s třešněmi a meruňkami
Zapečené těstoviny s rajčaty,…
Lasagne se slaninou a kyselým zelím
Plněné brambory s rajčaty a…
Bramborové šišky se zelím a kuřetem -…
Rybí karbanátky s bylinkovými…
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki