Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Pracny - recept po babičce
Kynutá cmunda
Domácí chléb pečený v troubě
Italská rybí polévka „caciucco“
Fazole s kroupami a slaninou
Masovo-zeleninová rýže
kuřecí pilaf s kari
Závin z listového těsta se zelím a…
Smetanové maso na paprice s bramborem…
Marinované řecké kuře
Švestkový koláč s drobenkou bez kynutí
Domácí kečup
Klasické lečo
Cuketové bramboráky
Švestková povidla bez míchání
Nepečený ovocný dort
Houbová omáčka s bramborovými buchtami
Originální řecké tzatziki