Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Mleté maso s kysaným zelím
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Pravé italské těsto na pizzu
Dresing z kysané smetany
Gyros tousty z cukety - sterilované
Jednoduché ovesné sušenky
Malinové / ostružinové knedlíky
Těstoviny se špenátem a kuřecím masem
Zaječí paštika s cibulkou
Cizrnové karí se špenátem
Koláč z rebarbory
Voňavý sirup z bezinkových květů
Whisky krkovice s opečenými bramborami
Sirup ze smrkových výhonků
Chřestová omeleta
Jahodovomalinový cheesecake
Chřest v parmské šunce s olivovou…
Bylinkové kuře v marinádě chermoula