Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Ořechové řezy naší babičky
Jablečné řezy piškotové
Kakaové řezy s piškoty
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Jednoduché špecle se zelím a masem
Tuňáková pomazánka s mascarpone
Babičky škvarkoví šneci
Kuřecí vývar a omáčka velouté podle…
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Kachna s fíkovým zelím
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…