Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Plněné krůtí stehno
Ořechové řezy ledové - cukroví
Křenová pomazánka z červené řepy
Mletý sýrový řízek s uzeným masem
Jablečná roláda s tvarohem
Mexický předkrm Guacamole
Borůvkový koláč - jednoduchý a výborný
Nakládané papriky, kozí rohy,…
Zbojnický salát
Kachna s fíkovým zelím
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…