Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Nejlepší makovec
Smažené vepřové řízky na čínský způsob
Jednoduché řezy II.
Zapečené brambory s kroupovým zelím a…
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Jednoduché staročeské plátky se…
Švestkové šátečky s povidly
Bylinková kachní prsa
Borůvkové lívanečky
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…