Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Marmeláda z bezinek a jablek
Kuřecí řízky v jogurtové marinádě
Pomazánka z červené řepy II.
Kančí svíčková se šípkovou omáčkou
Pečené kuřecí s chřestem
Tatarský biftek podle časopisu F.O.O…
Celerové karbanátky (sekaná)
Dušený listový špenát na špeku …
Salát z červené řepy a brusinek
Svíčková na smetaně s karlovarským…
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…