Králík na halali
Halali-smetanová omáčka po našem
Kuře pečené na halali
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
A kde je tymián?
Dělala jsem loni a je to skutečně dobré pod svíčkovou,nebo jen tak přidat pod maso,přidat divoké koření a nechat tmavou omáčku.
Kuřecí prsa plněná bylinkovým sýrem
Česnekovo-sýrová krémová polévka
Jablíčková rychlovka
Rybí pomazánka III.
Tulácký guláš
Kuřecí řízky s klobáskou (v alobalu)
Brokolicová polévka bez smetany
Vepřová panenka v hořčičné krustě
Telecí roláda s jablky, hrozny a…
Kachna s fíkovým zelím
Vánočka ze šesti pramenů
Vánoční jihočeský kuba
Pečené kapří hranolky s tymiánem a…
Štědrovečerní hrachová polévka
Vídeňský bramborový salát
Smažený kapr bez kostí
Jemná rybí polévka
Těstoviny se smetanovou omáčkou,…